.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Грозно е да заглеждаш други, когато си с гаджето. Аз не го правя.. тези, с които съм била също.. най-малкото от уважение.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Грозно е да заглеждаш други, когато си с гаджето. Аз не го правя.. тези, с които съм била също.. най-малкото от уважение.
    Аз пък съм забелязало следното при себе си:
    Когато нямам чувства към никой, ако видя някое прекрасно момченце и почвам да си мисля: 'омг дали ще можем да се гушкаме, дали пък може да стане нещо, какъв ли е, дали си има гадже' и т.н.
    Когато имам, виждам просто някой с привлекателна външност и просто... просто ми минава като картинка през съзнанието, импулс, дори не си мисля нищо. Не си мисля дали бих могла да имам някакви шансове с него и т.н.

А иначе заглеждането само по себе си не е кой знае какво, би ми станало гадно, ако има флирт/някакви закачки, дори шеговити и несериозни.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Аз пък съм забелязало следното при себе си:
    Когато нямам чувства към никой, ако видя някое прекрасно момченце и почвам да си мисля: 'омг дали ще можем да се гушкаме, дали пък може да стане нещо, какъв ли е, дали си има гадже' и т.н.
    Когато имам, виждам просто някой с привлекателна външност и просто... просто ми минава като картинка през съзнанието, импулс, дори не си мисля нищо. Не си мисля дали бих могла да имам някакви шансове с него и т.н.

А иначе заглеждането само по себе си не е кой знае какво, би ми станало гадно, ако има флирт/някакви закачки, дори шеговити и несериозни.
    Това.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Е не може и да минаваш покрай непознати и да си като кон с капаци - да не ги поглеждаш, щото видиш ли се окажат красавици/ци. Грозно е да го правиш прекалено явно или иначе казано грозно е да ти текат лигите по чуждото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си