.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Продукт за повдигане на косата

Здравейте, от доста време си правя косата късичка и преди да се подстрижа си вдигах бритона с пяна. Но днес малко ми го скъсиха и ми вдигнаха косата с някакъв гел и ми хареса как стой,но ми стана доста твърда косата. Като се прибрах в нас пробвах да я вдигна пак така,но с пяна и не се получи. Та въпросът ми е какво бихте ми препоръчали да си купя,за да си вдигам косата нагоре спокойно,без да пада понеже пак споменавам ми е около 4-5 номер?

Отиваш и питаш какъв е гела, каква марка. Ако не, търси такива гелове по магазините, но на мен лично не ми вдъхват такива спрейове и тем подобни, но щом казваш, че е имало ефект...Другото е топиране, което е много вредно за косата! И естествено, ако ти се занимава можеш да си направиш обем с кръгла четка и сешоар или преса.
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Не съм мн запозната по този въпрос..но с вакса няма ли да стане?
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Нямам си и на идея, едно приятелче също ми предложи с вакса,но до сега не съм използвал..

Моето мнение е, върви и питай какъв е този гел и си го купи, ако не пробвай с вакса.
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Вакса! Колкото и да е странно за момиче преди си правих много шантави прически и съм пробвала доста вакси, тази на Лореал най-много ми хареса, защото държеше най-дълго.
    http://www.lorealparisbulgaria.com/i...262/Sty7_2.jpg
    Просто ваксата, за да е хубава трябва като си сложиш на простите и започнеш да ги допираш и раздаречаваш да образува едни кончета.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

А някой би ли ми разяснил какво точно представлява ваксата,че както споменах не съм много запознат,като гел ли е ?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Виждала съм различни вакси. Едните са като восък, който лесно ти се топи в ръцете, а тази, за който говоря е подобно на гел, обаче е доста лепкава както обясних.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Ясно,благодаря ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си