- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос за хапчета! :о
Спокойно, става дума за такива, които могат да се взимат и без лекарско предписание.
Кои са най-добрите за успокоение? :3
-Валериан
-Валидол
-деанксид
Тея знам :3
Трябва ми да ги пия, когато ми е нервно/притеснено, защото иначе се побърквам и мисля, че ми се отразява и на тялото понякога, защото ми е ставало и лошо от притеснение :о
Трябва да нямат странични ефекти (ама и не би трябвало, щом са достъпни без рецепта)
От тея изброените по колко таблетки са и колко струват? :3
Мама май веднъж ми даде едно много гадно и леко смрадливо хапченце от шишенце (като на д-р Хаус ^^), ама не искам да я питам за хапчета, щото е паника и коооой знае какво ше си помисли. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Един авер беше опънал повече линии и сърцето му беше откачило, пи един валидол и му мина. Така, че аз бих заложил на него.
n00bs
не знам ама съм чувал, че валериана е доста силничък ;д
валерианата е най - естественото, което можеш да пиеш. Успокоява за кратък период, вкарва пулса в ритъм. Валидолът е синтетична валериана. Деанкситът е като нож с две остриета, щото успокоява качествено, но после може да ти се върне двойно и да подскачаш (казвал ми го е лекар). Най - добре пий мляко с мед или легни и затвори очи, опитвайки се да се успокоиш, не ти трябват химии и глупости![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
хммм
ох
значи валидол или ъъ глог, мента, валерианА? :3
и мани го тоя мееед и затворени очички, не деействат такива работи :о
Видях, че Г/М/В е в шишенце с 50 таблетки, което е добре, а валидола как е?
4XCOKИ
колкото по - естествено - толко по - добре. Пий ГМВ - то, същото е, ама има по - малко синтетични съставки![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Аз като казвам, че се друса вие не вервате...
валериан
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
я си сядай на гъза и не пий боклуци, че ще те напляскам! да не си на 60 години бе, или па излизаш всяка вечер пред 50хил публика, че си за медикаментозно лечение на стрес/напрежение? не ги пипай тия лайна, щото ще те ПЛЯС-КАМ! Твоето от нямане на кво да праиш и лиготия.
сега ще дойде калпазанката и ще те набие!![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз отказах да мина на хапчета, защото бях само на 13г. Това те съсипва и се пристрастяваш.Не съжалявам.
Валидолът се взима при болки в сърцето. Валерианът върши чудесна работа. Пила съм и двете. Кофтито е, че в критичен момент, ако ги вземеш и ще ти бъде малко замаяно. И двата вида хапчета стават. Третото не съм го чувала, но и в аптеката може да те насочат. Също така попитай личната лекарка. Аз съм с ниско кръвно, ако има някакво значение и валерианът ми е действал най-добре.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
мф какво пристрастяване, какви глупости, тея неща се продават без рецепта и особено пък глог, мента и валериана са... билки... бля
4XCOKИ
типично за наркоманите... отричат, че са пристрастени
n00bs
Мише, учиш нещо свързано с медицина...
Когато си подложен на силен и постоянен стрес, без значение какво ти изписва лекарят, дори да е нещо без рецепта, си склонен към пристрастяване. Ставаш зависим като болния, който се пристрастява към морфина, защото това го държи. Така сумати хора се пристрастяват към успокоителни, дори най-леките. Стресът е фактор номер едно за редица болести днес.
Ако просто се лигавиш и се чудиш какво да правиш, е друг въпрос...![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 07-26-2012 на 09:51
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
-.-
Напълно съм сериозна.
Както и да е. -.-
4XCOKИ
Никога не съм пила успокоителни.
Признавам ги само в случай на нервна криза, пристъп на истерия (инцидентни случаи, свързани с някакво събитие), нещо такова. Но да си подложен редовно на стрес и да го бориш с успокоителни, нем.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"Глог, мента, валериана" на билкова основа.. препоръчвам него ;О
Не съм под стрес омг :о
Просто има моменти, в които ного се притеснявам. :о
Все едно отивате на изпит/зъболекар/етц
4XCOKИ
Трябва ти момченце да те гушне в трудния момент, щру) Това няма да го намериш в никое хапче. Моля те, не ги свиквай тия лАйна.
hug
Трябва мии, да *hug*
4XCOKИ
Едно време бяха ми предписали подобни неща.
След едномесечно редовно препиване с редбул.