- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Манията по дадена известна личност!
Всеки си има идол- певец, певица,актриса и т.н . А ето го и въпросът ми - Кой е този ваш идол на когото се възхищаваш много?
Много са ми любимците, но най-много се кефя
на Еминем и Меган Фокс ..![]()
Ако говорим за мания-Рафаел Надал.Идол-Майкъл Джексън.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Певец - Enrique Iglesias и Justin Timberlake
Певица - Nicole Scherzinger
Актриса - Megan Fox и Mila Kunis
Актьор - Mario Casas
Но не съм им луда фенка, просто ги харесвам.
I'm beautiful in my way....
Selena Gomezzzzz
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Чак идоли, не.
Има хора обаче, които ми въздействат винаги. Например настръхвам от гласовете на Sully Erna, Corey Taylor, Theo Hutchcraft, Ville Valo и Eddie Vedder. Тези мъже имат гласове, които буквално ми минават през вените.
Като актьори харесвам Johnny Depp и умението му да влиза в абсолютно всякакви шантави образи, Sean Penn, който има същото умение + това, че може да бъде и ужасно трогателен. Anthony Hopkins харесвам също, който е по-познат като Hannibal. Обожавам и Heath Ledger, него повече заради въздействието върху зрителите, което се дължеше предимно на външен вид.
От авторите мога да спомена примерно Stephen King. Най-много негови книги съм чела. Харесвам креативността му, ненатоварващите романи, кратките разкази... Обожавам лекотата и възхищението, с което го чета.
Има още много, много хора, които харесвам. Невъзможно ще ми е да изброя всички.
И спря да се върти за миг земята..
Не се ограничавам в такива пошли стереотипи...Харесвам много неща,не е нужно да ги деля на по и най.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Идоли нямам ама най- много ме радват Justin Timberlake & Ed Westwick
Певец - Enrique Iglesias
Певица - Деси Добрева (не,че не харесвам чалгата,просто Деси и като глас и като характер и изобщо - е уникална)
Актриса - Нина Добрев <3
Актьор - Mario Casas , Асен Блатечки
Аз съм си идол..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Певец - Siva Kaneswaran, Nathan Sykes
Певица - Ke$ha
Актриса -Cameron Diaz
Актр - Johnny Depp
не че са ми идоли просто им се кефя максимално![]()
За външен вид: Меган Фокс, Адриана Лима, Миранда Кер, Марио Касас
А като личност може би Еминем, Риана, Нина Добрев
Не съм луда по тях, просто ги харесвам
Амии малко си падам по Найл от 1Д ;дд Идол: Александър Лудвиг (Катон от Игрите на Глада). Просто е тоолкова мил с феновете си, Джони Деп..това е ;дд
Shakira <3
Наранявай ме докрай,
да боли до сутринта,
към горещите места
да те водя ли сама ?
Аз съм най големия фен на Джъстан Биба.Цялата ми стая е в негови плакати.Имам всичко свързано с него
Ами моите идоли са много.....По едно врeме се бях вманиачила в Робърт Патинсън и цялата ми стая беше в негови и плакати на Здрач,но когато 4тата част свърши мен ми омръзна и просто спрях да се занимавам с такива глупости !!!Сега пък се влюбих в филма Малки Сладки Лъжкини и само за тях мисля както и за актрисите от филма,но според мен трябва да си живеем живота а "Идолите" да не заемат много голямо място от вниманието ни![]()
![]()
![]()