.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Unhappy Харесвам 1 момче , но той дори не подозира.. :(

Добър вечер. Ето какъв е моя проблем..
    В моята компания има едно момче (който ми е приятел) и аз напоследък усещам , че се привързвам доста към него. Опитвам се да му привлека вниманието по какъвто и да е начин (но все пак да не изглежда досадно).
    Проблема е там , че той си харесва друго момиче ..
    Дайте ми някакъв съвет , как да привлека вниманието му

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Ами заговори го, намери общи интереси, почни да говориш на "един език" с него и по някое време го покани да излезете само двамата. Надявам се да прояви интерес ..

Ами интересното е , че харесваме абсолютно едни и същи неща , имаме едни и същи навици и дори цвета на косата , очите и кожата са ни еднакви ;д Все едно сме родени 1 за друг.. знам всичко за него.
    Притеснявам се , че ако аз го поканя и той отхвърли ще загубим приятелството си.
    Дали да не почакам той да ме покани ? (ако изобщо го направи някога )

shtom e v kompaniqta ti ima 2 varianta ...ili shte hodite zaedno do kraq na jivota si ;DD ili shte se skarate i nqma si govorite pove4e ..po elementrano ot tova ne moje da e ;D
    shte me izvinqvate 4e ne pisha na bulgarski ama sam na Linux i nqma bg shrift ;D

Цитирай Първоначално написано от Adorable Sunshine Виж мнението
    Ами интересното е , че харесваме абсолютно едни и същи неща , имаме едни и същи навици и дори цвета на косата , очите и кожата са ни еднакви ;д Все едно сме родени 1 за друг.. знам всичко за него.
    Притеснявам се , че ако аз го поканя и той отхвърли ще загубим приятелството си.
    Дали да не почакам той да ме покани ? (ако изобщо го направи някога )
    Добре, той проявява ли интерес към теб? Закача ли те, заговаря ли те, проявява ли желание да се виждате/чувате?

Ами да , пише ми. Почти всяка седмица излизаме навън с компания (лично той ми се обажда да ме попита дали искам да изляза)
    Но всичко се срина , когато разбрах , че си пада по друга..

Пада си не значи, че ще е с нея до живот. Вземи го покани някой ден да излезете, вметни нещо от сорта - "Пускат един много як филм в киното, искаш ли да идем да го видим?" или нещо подобно, не е задължително веднага всичко да стане, но е важно да опиташ.

Непременно ще опитам Благодаря.

Цитирай Първоначално написано от Adorable Sunshine Виж мнението
    Непременно ще опитам Благодаря.
    Пак заповядай

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако ще пробваш, все пак действай предпазливо.
    Намекни леееееко за чувствата си, само да разбереш дали имаш някакъв шанс. Съгласна съм с Wednesday666

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Ако ще пробваш, все пак действай предпазливо.
    Намекни леееееко за чувствата си, само да разбереш дали имаш някакъв шанс. Съгласна съм с Wednesday666
    Ахам. Недей директно да му се обесняваш, че ще го отблъснеш.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Според мен няма смосъл да му се обясняваш,ако харесва друга.Правила съм го и нищо хубаво не последва от това,само си развалихме приятелството...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Според мен няма смосъл да му се обясняваш,ако харесва друга.Правила съм го и нищо хубаво не последва от това,само си развалихме приятелството...
    Същото . Просто първо да види дали има интерес, ако има-супер, ако не-да си останат фр.

Колко кофти.. айде стискайте ми палци ;д Ако потръгнат нещата ще съм най-щастливата на света !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си