.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Кога да го напрявя? Моля за съвети...

Здравейте! Така,значи,правих секс със презерватив преди около 16 дни.Сега обаче цикълът ми закъснява 3ти ден вече.Правих си тестове Presto два през първия и втория ден на закъснението, и двата отрицателни.Доста се притеснявам и реших да си купя и един Sure Check за по-сигурно,обаче го правя за първи път и не ми е много ясно.По форумите четох,че трябвало да се изчака поне до 7мия ден на закъснението,пък на кутийката и в упътването пише,че може и на първия ден.Знам,че 3 дни закъснение е малко,на мен ми се случва често да ми дойде 2,3,4 дни по-рано или по-късно (преди 2 месеца преживях много стресова ситуация и ми дойде 2 пъти за 1 месец)пък и пътувах повече километри (около 500) преди 2 дни,а и майка ми каза,че е възможно и от жегата да закъснява...Дайте някакви съвети какво да правя,кога да направя теста?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Като всеки друг тест е - 14 дни след акта или на първия ден от закъснението.
    И все пак - презерватив, 2 отрицателни теста и ти все още се притесняваш?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    И все пак - презерватив, 2 отрицателни теста и ти все още се притесняваш?
    + нередовен цикъл, пътуване, стрес, жеги

Спри да се паникьосваш и ще ти дойде!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    От стрес закъснява, спри да се паникьосваш... Направила си два тестаи двата са отрицателни, по принцип ти е нередовен и тнт .. Успокой се и ще ти дойде

Споко, излез от филма. Щом презерватива не се е късал, и тестовете са отрицателни... дишай дълбоко. Явно ти закъснява от това, че ти е нередовен, от стреса, от пътуването...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Споко, излез от филма. Щом презерватива не се е късал, и тестовете са отрицателни... дишай дълбоко. Явно ти закъснява от това, че ти е нередовен, от стреса, от пътуването...
    +1
    Само се успокой Всичко ти е наред.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А кое те кара да се притесняваш, при условие, че всичко е било наред, било е с презерватив и не се е скъсал? Тестовете се правят 14 дни след рисковия полов акт или след първия ден от закъснението. Направила си 2 теста - отрицателни. Време е да се успокоиш. Майка ти е права: цикълът може да закъснява поради жегата /промяна в климата/, стрес, напрежение, прием на антибиотици и така нататък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си