.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Не очаквай да ти каже "Дa добре"

Не се оплаквай, моята ми говори че не бива да правя секс преди брак WTF(не съм момиче) добре че не знае кви ги върша.Та мисълта ми е радвай се че поне смята, че на 18 ще си готова не че ще я слушаш...

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Прави каквото сметнеш за добре, само обмисли хубаво нещата, как, с кого и къде...защоото това е първия път. Да не съжаляваш... Иначе не си малка, а и щом имаш полова култура, знаеш как стоят нещата Няма страшно. Но пак казвам, първия път е нещо уникално, изпробвай безброй пъти човека докато си сигурна, че е твоят.. Знаеш ли преди когато го направих за първи път с моя приятел, той все ми повтаряше: " как ми се искаше досега да си се пазила и да си девственна и ти..." И защо? Можеш ли да познаеш..? Сигурно не. Аз ще ти кажа, той беше девствен. Пазил се е до 22, и сега.. съм горда че съм му първата, но съм и тъжна и съжалявам че не съм се пазила и аз до тогава, за да си подарим първия път. Между другото, само като видях как държеше презерватива и как ме гледаше несигурно, сякаш да се откаже тогава, нещо ме поддтикна на мисълта, след време ,че може би е бил девствен.. Та..отклоних се от темата, съвета ми е - просто му мисли и ти пожелавам да го направиш с точния. Не е срамно, дали на 16 или на 26, повярвай ми! Когато дойдеш в света на големите ще ме разбереш по-добре!
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си