.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Smile хининова вода ??

Може ли да попитам каква хининова вода използвате(марката) и дали при вас има ефект.И колко често я ползвате ?? Мерси предварително// знам че вече има такива теми,но реших да питам и аз ` Моля, не ме хейтвайте
    Последно редактирано от anggabby : 07-26-2012 на 18:54

Супер фен Аватара на Cloud9
    То защото е нужно всеки един подред да си напише тема за хининовата вода. Не хейтвам,само споменавам че има милиард такива теми.Има теми за бързи отговори,има тема Всичко за косата....

Аз ползвам на Милва. Добра е,но не очаквай чудеса. При всеки действа различно

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Аз ползвам на Милва . През ден си мия косата и през ден си слагам (но използвам също и шампоана).Да има ефект , но при всеки различен Аз не се надявах много , но пък постигнах доста добри резултати . За една година косата ми порасна от малко над рамената до малко под закопчалката на сутиена И пак - при всеки е различно

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Аз преди използвах хининовата вода на Милва,даже 2ро шишенце си купих,обаче забелязах ,че от нея започна да ми се омазнява косата по-бързо от обикновеното и спрях да се пръскам.Иначе не видях голяма разлика за 2 шишенца ползване.

Много бях доволна от Мишел и Кокона!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз от Кокона
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

А може ли да попитам вярно ли причинява косопад, защото имаше мнения,че трябва да се използва с шампоан за косопад,защото хининовата вода го причинявала ??

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    При всеки действа различно ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си