- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за живата кукла Барби (Валерия Луканова)
На такива им казват някои КРАСИВИКак ще кажеш на подобно същество красиво? То на човек не прилича, сякаш е някакъв восъчен или пластмасов модел, имам чувството, че за да й изглежда така гладко и иазрвнено лицето ползва кофи с ФДТ, пък Бог знае колко хирургични интервенции си е направила, то би било проклятие да се родиш такъв. Такова безизразно лице... сякаш си гледам детските кукли барби
Но даже и те ми изглеждаха по-живи от тази сякаш. Има слабо тяло, за което й завиждам, но лицето й е толкова кукленско и фалшиво, че буквално плаши. Ако видя такова същество на живо няма да повярвам на очите си и ще мисля, че сънувам. Дано да няма повече такива хора, ако на нея въобще можеш да й кажеш човек, на мен ми изглежда странно как говори и се усмихва, въобще дали прави нещо друго освен да се показва и позира? Пази Боже, дано няма повече такива луди като нея, че изглеждат наистина плашещо
![]()
По повечето ѝ снимка е пипано с Фотошоп. Тя си го беше казала.
Също ако и махнем лещите и изкуствената коса ще заприлича на човек в лицето.
Мен най-много ме плаши талията ѝ!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Тази е няк'ва вманиачена откачалка с мноого пластчни операции. В ютюб има клипове http://www.youtube.com/watch?v=eljDZ...feature=relmfu
Последно редактирано от kotenciiity : 07-27-2012 на 13:21
Хора, тя не е наред! Що за мозък трябва да имаш, че да си извадиш ребрата. :O
I'm beautiful in my way....
^ Изразявам мнение просто. Нима така е много харесвана? А и Lady Gaga е известна като Кралицата на провокациите.
Последно редактирано от daq96 : 07-27-2012 на 15:00
I'm beautiful in my way....
доказаха, че тя не е истинска. показаха дори нейна реална снимка, нямаща нищо общо с образа, който виждаме всъщност.
тя е едно обикновено момиче, нямащо грам самочувствие и използващо фотошоп, за да си вдигне рейтинга.
http://ask.fm/iwwkaa
Престарала се е. Можеше с толкова операции да стане много хубава.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Кожата й на снимките изглежда като пластмаса, а клипа, за който някой беше дал линк си е плашещ.. за мен тя не прилича на Барби, а просто е фалшива .. тази прилича вече http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater ;; Тук тази Валерия я има преди операциите и без грим http://www.youtube.com/watch?v=qwb3d...eature=related
Само си представете колко е богата,за да си направи толкова много операции...Иначе и мен талията и ме плаши тотаааално.... Направо не знам ,какво да кажа...
Само си представете колко е богата,за да си направи толкова много операции...Иначе и мен талията и ме плаши тотаааално.... Направо не знам ,какво да кажа...
А между другото това ,дето си го слага между очите,бляскавото ,какво представлява и какъв му е смисъла?Защото ако е свързано с дадена вяра,то това е напълно излишно. Всички знаем, че религията не позволява никакви такива намеси,а да не говорим за такъв случай като тая Валерия...
Въй... не бях виждала нейна снимка без грим и фотошоп, сякаш е друг човек направо, толко пластмасова и фалшива изглежда на едната, а на другата, в ляво, вярно, прилича на човек вече! Но за мен няма смисъл от подобни глупости, да се прави на кукла. И да, права си, че в България е пълно с отвратителни кифли... за жалост... тя направо изглежда 100 пъти по-добре от тях, защото поне прилича на кукла, пък те - на нищо, хаха!![]()
мене ми е интересно кой доктор се е навил да направи корекциите - в крайна сметка не луд тоя къде яде баницата,а който му я дава
и тва вярно,но все пак не се ли е замислил какво може да създаде -.-
коментар за момичето :Д : ако не си беше махала ребрата и не беше сложила толкова силикон като че ли щеше да ми е по-нормално изглеждаща -.-
Да не мислите,че и на живо изглежда така.Абсурд.На толкова места съм чела как активно използва фотошопа,за да втали талийката и да изкусури детайлите... :Х Иначе аз против нямам.Животът си е неин,да прави с него,каквото си иска.Всеки си има мнение и личен избор дали да последва примера и или не...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!