.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Smile По-светъл цвят на косата?

Здравейте!От много време искам да си боядисам косата по-светъл цвят от моята.Преди 2-3 години се бях боядисала черно,много се бях зарибила и постоянно се боядисвах,но миналата година реших да си пусна моят цвят пуснах го малко и след това пак се боядисах черно.Сега много ме е яд,имам малко черно по краищата.Но въпросът ми е дали ако се боядисам тъмно русо ще стане.
    Ето снимка на косата ми :

http://prikachi.com/images/188/5063188h.jpg

А искам да стане нещо такова:

http://prikachi.com/images/196/5063196R.jpg

ПП:Благодаря на всички които ще отделят време да прочетат темата ми

Не мога да ти помогна за което съжалявам обаче доколкото се вижда на 1-вата снимка цвета е много хубав и някак ти отива но щом си решила да се боядисваш..
    аа между другото не ставаше ли така: изрусяваш косата за да може тази боя която искаш да хване

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ако правилно съм разбрала въпросът ти е дали ще може да се боядиса косата по-светла направо със светла боя, без предварително махане на тъмния цвят? Едва ли. Аз не бих опитала, защото косата ти е доста тъмна и най-вероятно ще се получи неравен цвят, ако изобщо хване боята. Тъмна коса се прави светла с обезцветяване преди това. И моята коса беше доста тъмна и исках да направя същото - просто да си купя кутия светла боя за коса и да видя какво ще стане, но накрая реших да не рискувам, след допитване до доста фризьори. Отидох да си ми я обезцветят леко, не до бяло, само да махнат малко тъмния цвят, за да може светлият да хване. направиха го и стана, получи се много приятен тъмно русо-кехлибарен цвят. И не, не ми се изтощи косата. Стига да знаеш как да я поддържаш и да отидеш при качествен фризьор косата ще си ти е ок.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Ходих при моята фризьорка,която категорично ми каза че няма как да стане такав цвят.Неискала да се захваща с такива неща,защото от косата ми нямало да остане нищо..Гадничко ми стана,защото искам такъв цвят,но щом няма начин .........

Супер фен Аватара на wiiwa
    Може да опиташ няколко пъти естественото изсветляване с лайка, не съм го пробвано има има хора които казват че действа, но не знам дали ще има проблем че косата ти е боядисана и с колко ще се изсветли

Супер фен Аватара на musS
    тва с лайката изобщо не действа на по-тъмни коси, камо ли на боя..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си