.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Учебник по АЕ след 7 клас

Знаете ли колко струва учебник по ае след 7 клас??

Казват,че те са най-скъпите

Зависи на кое издателство, но ако той е най-скъпия, учебника по НЕМСКИ в НФСГ е 180 лв., смятай. (:

Понеже в езиковите гимназии осмокласниците с първи език английски, най-вероятно и останалите, ще учат трите нива (A1+, A2, B1+) от Европейската Езикова Рамка, е нормално учебниците по езика да са най-скъпи. Възможно е и да са три учебника, един за всяко ниво. Да не би да ви карат да си ги търсите сами? Защото на мен ми обясниха, че понеже издателствата, които се занимават с учебниците по езици, нямат магазини в по-малките градове и учителите ще направят групова поръчка за всички ученици от випуска, които ще изучават езика, в случая английски. По този начин (груповата поръчка) издателство дава отстъпка и най-вероятно ще спестиш 2-3 лева, а може и повече.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Зависи на кое издателство, но ако той е най-скъпия, учебника по НЕМСКИ в НФСГ е 180 лв., смятай. (:
    Само по немски и само един учебник, така ли?

А по темата наистина зависи на кое издателство е, ама попринцип учебниците по език са най-скъпи.
    Последно редактирано от sugarcube : 08-03-2012 на 13:11

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    В осми клас(в езикова гимназия съм) учебниците ми бяха 90-100лв. Не помня дали един учебник + тетрадка бяха 30 или 35лв. Само по английски, три учебника, без граматиките и речниците, които ми бяха нужни. Втората и третата година учебниците(вкл. тетрадката) и граматиката ми бяха не повече от 70лв общо.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от sugarcube Виж мнението
    Само по немски и само един учебник, така ли?

А по темата наистина зависи на кое издателство е, ама попринцип учебниците по език са най-скъпи.
    Моя грешка, 180 лв. са два учебника + две тетрадки.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Не е толкова Една приятелка ми каза, че е 40 лв ..

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    В осми клас(в езикова гимназия съм) учебниците ми бяха 90-100лв. Не помня дали един учебник + тетрадка бяха 30 или 35лв. Само по английски, три учебника, без граматиките и речниците, които ми бяха нужни. Втората и третата година учебниците(вкл. тетрадката) и граматиката ми бяха не повече от 70лв общо.
    В кое училище си ?

Сега на мен учебниците по АЕ са ми на 3 части. Общо са ми 126лв на Upstream for Bulgaria.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си