.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Че и на аpple била мп 4-ката разбираш ли ти(в кофата ли я намери)...момиче не се излагай
    Събери 5-6 лева MAX за 2 лака вместо да си продаваш покъщнината

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз все още не схващам,защо не пуснеш нещата (примерно) в продавалника?!
    А после с парите ходи и си купувай лакове,за които ще си сигурна,че ще са нови и ще са в цветове,които ти харесват ...
    Толкова е близко до акъла ама кой да се сети
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

защото нямам намерение да чакам 100 години докато някой я купи..предпочитам така..и тва си е мой проблем кфо правя с покъщината си!ако нямате предложения-не обсъждайте!не съм ви питала..а коккото до благотворителност-и дума да не става!никога не бих дала на благотворителност..

Така няма да е по-бързо,евала ако намериш толко луд човек. И щом не би дала на благотворителност смятай ква си лигла......Направо се махай от тука моля те..

Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster Виж мнението
    Така няма да е по-бързо,евала ако намериш толко луд човек. И щом не би дала на благотворителност смятай ква си лигла......Направо се махай от тука моля те..
    кфа лигла съм си е мой проблем кифло..не си ти човека,който ще ми казва кфо да правя ясно?айде къш..ходи дай за мп4-ка 240 лв пък после я дай на благотворителност!

Ама ще я дадеш за 2,3 лака(понеже един човек едва ли има 240 флормара) УМНООО.. Къш ми вика,ей селоо
    Последно редактирано от CupcakeMonster : 07-29-2012 на 10:26

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Алоу, много по -смислено е да я дадеш за нещо такова,от колкото да я продадеш за 1 лв срещу някъв скапан лак... ХАхахахах направо нямам думи ... "дума да не става!никога не бих дала на благотворителност.. " Да не би да те е срам,че би могла да ги дадеш на хора по- нисша класа от тебе?
    Пък и да не говорим,че дори и да искаш да си продадеш нещата за по едно левче пак ще намериш супер трудно някой,който да ти повярва.
    Ама не се учудвам , хора всякакви.

Плюс това така правиш едно дете щастливо , а това е много по- важно,от колкото да си начешеш егото... Но това не е за материалисти, разбира се
    Последно редактирано от SuNsEt : 07-29-2012 на 10:27

"село"ще викате на майка си за добро утро незнам софия да е село както и да е..тва кфо правя с вещите си е мой проблем!да не бих дала..знаете ли колко ми дреме за бедните?а и никой не е казал,че ще я дам за лак от левче!!!бих я дала примерно за 10 laka o.p.i,catrice,essie..изкупувам ги по 1 лв..заменям я за по-скъпи..а и все пак не е само мп4-ката...а и пресата,другата мп3-ка,козметиката...престанете с малоумните ви мнение..хич не ме е*е кфо мислите..

Кат не те е*е си разкарай лигавия г*з от тука и не говори така за бедните хора

Град
    София е село заради такива 'ангелчета' като тебе

Ще си говоря както си искам.Никой не те е карал да пишеш..престанете да си приказвате врели-некипели!Никой вас не ви пита!

Имаш ли 15? Ех,колко яко ще е да те видя след години как те удря живота едно хубаво.. И пак ти казвам за бедните-днес са те,утре си ти.Така може да се обърне живота на 1 човек,че си нямаш и представа малката

Град
    Е аз не прочетох някъде да си написала кого питаш и кого не...
    Айде пожелавам ти да те заринат с лакове o.p.i. и да си щастлива в материалистичния си свят forever and ever alone !

Мега фен
    Направи си дарителска кампания..

"forever alone" пхахаха..никога не съм била самотна..няма и да съм

Споко,за всичко има 1 път

тцтц...'знаете ли колко ми дреме за бедните' ужас...
    'Никой вас не ви пита' ти нормална ли си?! Като не ни питаш за кво я пусна тази малоумна тема

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Apple не правят mp4-ки, единственият плеър, който произвеждат е iPod, който чете различни аудио формати.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на scrooper
    ^Леко, ще замяза на фейк!
    1) Лакове втора употреба могат да ти пристигнат в плачевно състояние- остарели и изсъхнали или разкашкани
    2) Както виждаш, 1 няма навит тук, т.ч. единственият вариант е да си продадеш вещите и да си купиш нови лакове
    3) За какво са ти толкова много лакове???
    always late but worth the wait!

Ще си пребоядисваш стаята?

Така..мп4-ката е http://www.google.bg/imgres?hl=bg&bi...93&tx=81&ty=43

2.какво ви инт вас кфо ще правя с лаковете?
    3.Темата не е за "КОМПЕТЕНТНИТЕ"ви мнения!Малоумните сте вие не темата

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Малка лигло, изчезни, защото стана за смях. Глупаво момиченце с ограничено мислене, което си заменя вещите за използвани лакове за нокти. Едва ли имаш достатъчно акъл, за да осъзнаеш колко нелепо звучат постовете ти, така че послушай съветите ни и спри да пишеш в темата. И дори не пускай нови.
    Everything changes, but beauty remains ...

не ми казвай кфо да правя,ясно?нито си ми майка,нито роднина..хайде в ляво!
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Малка лигло, изчезни, защото стана за смях. Глупаво момиченце с ограничено мислене, което си заменя вещите за използвани лакове за нокти. Едва ли имаш достатъчно акъл, за да осъзнаеш колко нелепо звучат постовете ти, така че послушай съветите ни и спри да пишеш в темата. И дори не пускай нови.

Град
    Защо даде снимка от нета,а не си снима твоята мп4? Като ги 'продаваш' тези неща,дай да видим снимки ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Колко глупави селяндури имало на тоя свят Чак такива не бях срещала в тоя форум,но явно наистина за всяко нещо си има време и място
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си