.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Личното ми мнение е, че щом не си бедна можеш да си купиш няколко лака за нокти и то ЧИСТО НОВИ! За какво са ти втора употреба? Повечето момичета като си купят лак и го използват често докато им омръзне, други си правят комбинации с други свои лакове и т.н. Не ти ли се струва, че е много по-добре да си продадеш, след като нямаш нужда повече от тях и не ги желаеш, мп4 или мп3, както и козметиката, и с тези пари да си купиш хубави и нови? Ако толкова не искаш тези вещи и не можеш да търпиш това, че са у вас - или ги хвърляй, или ги подари на приятели! Защо ще ги заменяш с лакове по левче, няма смисъл!
    Бтв Вслушай се в съвета ми /да, ТОВА Е СЪВЕТ! Не си мисли, че ти заповядвам, че се заяждам и т.н./, както и този на останалите, и ги подари на някой, като не можеш да ги понасяш толкова тези вещи! Логически това, което искаш няма смисъл! Един лак струва 2-3 лв, а ако искаш от някой по-скъп магазин иди в ДМ и дай повече пари за лакове, но недей да пишеш глупости, на които едва ли някой ще се съгласи и после не ги плюй затова, че са ти казали какво мислят! Поздрави
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Супер фен Аватара на katericArofl
    ох темата може и да е фейк, но ако не е авторката каза, че има нещо предвид..... аз се сещам за поне 2-3 варианта, в които лаковете не се използват в приложението си да лакират нокти!
    По темата - сори не мога да ти помогна

Супер фен Аватара на nymphadora
    Е нееее давам ти 13 години макс

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ай стига вече.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си