- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- загубих приятел до живот....
На 17 съм и наще никога не са ми давали куче. Е сега пораснах и си взех. Страшен сладур роден на 12.06.2012. Кучето стана на 28 дена и си го взех. Направихме му страшна къщурка и всички (дори нашите ) го заобичаха. Обичах го... до преди малко .. докато телефона не звънна с думите - Ела си за малко ! Прибрах се и чух- Вече нямаш куче ! ..... Бащата го прегазил докато прибирал колата назад.... Просто ми е страшно гадно и исках да споделя....ето и една наша снимка. Дано почива в мир.... http://prikachi.com/images.php?images/560/5065560K.jpg
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Тцтц е къде гледа баща ти и защо си го вързала в близост до кола ? Това е малко куче, не могат да се пазят. Нищо за следващото ще знаеш. Поне не си се привързала много, че после е още по шит.
не съм го вързала...той си живееше на свобода по двора и попринцеп бащата гледа на огледалата,но по думите на мама кучето било изкочило и застанало при гумата....
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Е то толкова малко куче не може да се види на огледала ако е зад колата. Жалко за кучето, но е трябвало повече внимание от твоя страна, просто ти е първо куче. Важно е да знаеш, че винаги животното умира, все пак далеч не живеят дълго. Та в тоя ред на мисли винаги се привързваш и после страдаш, това е кофти страната на това да имаш животно.
съжалявам :/
то густо, то пусто
ЕЕ поне кучетата стават за приятели, няма как да те предадат :Д жалко че е починало ;сс
И ти вярваш, че не са се отървали умишлено?
Изобщо не си взимай друго куче, ще направиш добро дело.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Вземи си коте, не изисква толкова грижи. Но внимавай да не свърши през балкона или уж случайно във фурната.
always late but worth the wait!
^ Котките също изискват много грижи.
Така, че.
Иначе, дано почива в мир. Голям сладур е бил.
Купи си нов. И внимавай този път къде е оставен и подобни. Това е мъниче още, няма как само да се пази. А от огледалата надали се вижда толкова мъничко куче.
не са го изхвърлили.. и не мисля , че е прегазен нарочно , защото баща ми място не може да си намери.... Снощи като ми казаха единственото което направих беше да се обърна и да изтичам на вън.... след известно време пак ми звъннаха дали да го хвърлят или ше го погребвам... естествено , че заслужава гроб.................
По думите ти съдя, че са ти го съобщили доста гадно. Ако искаш друго куче, повече внимавай с него. Може да си вземеш и друг любимец, който да гледаш вкъщи, за да е по малка вероятността да му се случи нещо
гледала съм много животни.. но кучето ми е на сърцето. И бях наистина щастлива,че вече имам....но напразно... Знам,че име много по-страшни неща от това да загубиш куче..гледам да не показвам колко ми е гадно и точно затова пуснах темата..малко да ми олекне...
Сори,че ще го кажа,но всичко се е случило,защото сте били безотговорни
Как ще оставите малко куче,което още нищо не разбира,да се шляе свободно,докато прибирате кола ... ?!
Жалко за кученцето - загинало е малко заради хорската глупост![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Съжалявам. Но баща ти сериозно ли ти е казал направо ''Вече нямаш куче''?! Ако да, можел е да подходи по-внимателно. Аз бих била травматизирана до края на живота ми просто.
Таа..кученцето е супер сладур, наистина съжалявам. Следващия път внимавайте...ако има следващ път.
Много съжалявам... Но е трябвало да внимавате повече. То е още малко, когато моето куче беше толкова малко, дори ни казваха да не ходи навън.
Недей тъгува по кученцето. Отишло си е мъничко, но сега е на по-добро място.![]()
Не бих препоръчала второ кученце, ако още не си преживяла смъртта на това, но избора си е изцяло твой.![]()