.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question Как да стигна към следващата крачка ?

Здравейте всички от тиинпроблем. И така запознах се на един рожден ден с едно момиче и още тогава се влюбих в нея исках да я опозная повече и аз създадох компанийка от познатите от рождення ден. Сега съм сигурен в чувствата си и искам да направя следващата крачка, но има еди проблем не знам как също си мисля че и тя ме харесва моля ви помогнете ми !

ПС: Извинете ако има правописни грешки

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    като гледам въпроса ти ,сигурен ли си че си на 20 о.О обикновено разни момченца питат за това и онова; завържи контактни с нея,излезте сами (или в компания както искаш) и се опознайте

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Говорете си повече,сближете се,прояви повече интерес към нея,но не й се натрапвай,след известно време почакай да видиш дали и тя ще ти обърне повече внимание.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Говорете си повече,сближете се,прояви повече интерес към нея,но не й се натрапвай,след известно време почакай да видиш дали и тя ще ти обърне повече внимание.
    Няма какво повече да добавя.

Хубаво е , че си осъзнал какви са ти чувствата, сега е време вече да действаш смело. Действай. Напълно съгласна съм с LadyTerrible

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Потърси я, излезте.. говорете си ^^ какво друго да ти кажа?
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

anonymous708973
    Guest
    Дефинирай "следваща крачка", щото на мен ми хрумва повече от едно нещо.

удри!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    удри!
    Удри уйно, джингиби!

Не ги слушай по-горе, говорят ти врели-некипели. Говориш и се сближаваш и с момчетата, те като интимен жест ли го приемат? Не. Демонстрирай си привличането. Докосвай я, флиртувай, предложи й нещо различно, бъди нахален и в никакъв случай не се разглезвай и не и се умилквай, все пак си от мъжки пол. Не чакай много-много, ми действай.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не разбирам как можеш да казваш, че си влюбен в даден човек, при положение, че си го виждал веднъж. Кажи, че се чувстваш привлечен, че изпитваш симпатии, но че си влюбен... просто на този етап звучи глупаво, а друг е въпроса, че и тя надали ще го повярва, по-скоро ще си помисли, че имаш други намерения спрямо нея. Следващата крачка е да я изненадаш като намериш номера й от някой от гореспоменатите общи познати и да й предложиш да излезете. Успех

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от petetyyy Виж мнението
    Не разбирам как можеш да казваш, че си влюбен в даден човек, при положение, че си го виждал веднъж.
    и аз това се чудих -.-
    ЕДИТ: да не е любов от пръв поглед :О
    Последно редактирано от пAteNцЕ : 07-28-2012 на 16:06

Хора аз не съм доуточнил в тази компанийка е и тя и да не съм на 20 ;Д 14

ПС: благодаря за съветите !

Голям фен Аватара на smilelady
    Еми като е в компанията, какво чакаш?
    Недей много да увърташ, намекни й по-сериозно, че я харесваш и ако видиш зелена светлина, я кани на среща.Там вече лесно ще се оправиш.Айде успех
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

защото това ми е първата тема в този сайт питам : ако съм получил отговор да изтрия ли темата ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си