.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Боя или къна ? Плс хелп!

Има мн теми като тази , но не открих това което търся ...Значи косата ми е тъмнокафява даже клони към черно и от скоро ми побеля косата ;(( , а и много пада и цъфти често и нз , моля Ви дайте мнение дали боя или къна и коя точно ползвате , търся такава дето да не ми окапе косата след неколко месеца , а и цвета да държи по-дълго време .. и да е такъв цвят -> http://www.google.bg/imgres?start=90...r:26,s:90,i:87

Четох хубави отзиви за индийската къна , но не сам сигурна ...ПЛС помагайте ще Ви бъда благодарна

П.С. на 15 год съм ;x

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Аз лично използвам къна, но знам, че след къната ще трябва да почакаш дооста време преди да можеш да я боядисваш с боя. По-добре използвай безамонячна или слабоамонячна боя-ако решиш да сменяш цвят и т.н.;което не е много препоръчително-само ще си изтощиш косата от рано. А ако си сигурна за цвета-къна, полезна е за косата и я прави по-гъста.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Щом косата ти има склонност да пада, по-добре къна. От боята има опасност да я загубиш съвсем. Моя близка приятелка има прекрасна, много здрава коса и все пак загуби бая покрай боядисване.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако процента бели коси не е много голям - давай с къна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си