- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-добрата диета за сваляне на килограми ...моля отговорете :p
аз само да кажа, че имах 3 приятелки, които спазваха 90 дневната- 2 от тях припаднаха, третата се отказа, защото не й се припадаше и на нея.. не разбирам защо трябва да спазвате диети.. спазвайте разделно, яжте повече плодове и зеленчуци, пийте повече вода, спрете газираните напитки, сладкото и панираното (примерно) + спорт+много вода и ще има ефект без да гладувате и да ви става лошо по улиците..
не "ядох" ги с кисело мляко и с прясно пробвах. ядох във кавички защото ги кусах и ги хвърлих .. ужасни са :Д просто ще гледам да избягвам безалкохолното,хляба и сладкото, но тази вечер може и да прегреше с едно сладоледче ..
Пробвай да хапваш 200-300 гр сланина и пий 1 литър олио най-добре
musS, според мен приятелките ти са стигнали до там, защото под диета разбират глад. За себе си мога да кажа, че ядях много по време на диетата и никога не съм се чувствала гладна. Бях чела в коментарите под диетата как някакво момиче по време на белтъчния ден изяла една малка активия за целия ден, а на въглехидратния пакетче солети... извинявам се, но как може да си мислиш, че ще отслабнеш така като организмът ти няма достатъчно енергия за да гори... така не отслабваш, а си разваляш организма !!
А как може да си толкова малокултурен или не знам как да кажа,че да сложиш солети в белтъчен ден.Това е чисто брашно с по 60+ до 70 въглехидрати и можеш да се спукаш да ядеш и няма да се наядеш,а са адски калорични и въглехидратни...
" а на въглехидратния пакетче солети.. "
Сега ще ти обясня моя хранителен режим...момиче съм...ям по 3 на ден(обилно), като в тях не включвам другите ядения(чипс и тн.)...откъм храна ,никакви ограничения. ОБАЧЕ, спортувам 4 дена в седмицата( понякога се случва, да имам 2 тренировки на ден)...през останалите дни,тичам за около 30-40 мин. Много хора се чудат, защо се "мъча" така , но за ме това е удоволствие.
Иначе, ако не си спортен тип.---> Сутрин, закуси добре(много хора не закусват,това е грешка).Аз сутрин ям зърнена закуска, Fitness на Nestle(тази с плодчетата е много вкусна). На обяд,някакво готвено ядене(ако нямаш възможност да се прибереш за обяд,яж нещо питателно, НО различно от вафла и тн.). Вечер, ядеш по-малко(защото, корема няма кога да смели храната). И моята малка тайна е...че хляб почти не ям.
Големи тайни издаде,сега сигурно няма да се види дебело момиче повече в България![]()
90-дневната
Аз да ви кажа за мен, моята малка "тайна" е всеки ден по 1 лъжичка пчелен мед !!![]()
Абе к'ви тайни бе хора?
Яжте пилешки пържоли и салати + черен хляб когато ви се яде хляб и ще сте супер![]()
Купете си протеин когато ви мързи да си готвите,пийте един шейк и готово.
Тичайте сутрин на гладно,поне сега лятото имате тази възможност,а после тичайте следобяд и не само,че ще изглеждате,ами и ще се чувствате добре...
Няма тайни,тайните са да водите здравословен живот!
Тайни има само за супер дебелите дето искат да отслабнат много,и за слабите дето искат да станат фитнес машини![]()
напиши в гугъл 3 дневна диета свалят се от 5 до 7 килограма и работи![]()
Пий само вода 3 дена и ще свалиш повече от 5-7 килограма като имаш кво да сваляш![]()
разликата е там, че за тези 3 дни няма да свали 5-7 кг мазнини, а вода от тялото ... които после ще си върне сигурно !
относно меда, който е домашен -- мога само да ти кажа, че има много хубав резултат дори и визуален !!!!
И аз имам домашен мед,всъщност доста домашен ,дядо има кошери..Визуален ефект гарантирам и залагам каквото искаш,че няма![]()
Има хора, които ядат чипс и пият кола по цял ден и са супер нацепени и релефни. Що? Общовалидно правило няма. А това за едната лъжица мед е пълна глупост.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Алооооооууу!Чети внимателно! Казал съм,че "Диетите са ПОЧТИ безсмислени без упражнения" и е така.
Къде ме видя да казвам,яжте като крави и бягайте и ще станете слаби като вейки?
Нека всеки който иска да гладува по цял ден без да прави нищо пък да видим освен психически,ще отслабне ли и в тялото![]()
![]()
Веднага ти давам отговор - тия диети са като диуретик за мозъка.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Абе по-добре да плюска като вол и да тича,отколкото да плюска като вол,докато се размазва пред компа/Тв-то...![]()
Най-малкото,че рано или късно ще се сети,че щом има волята да спортува редовно,значи ще е в състояние да сложи и менюто си в ред.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn