- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?!!
Миналото лято откриха едно кафене точно пред нашия блок и с нашите често ходехме там. В последствие това заведение се превърна в любимото място на целия квартал и абсолютно всички мои приятели и тези на нашите започнаха да се събират там.
В средата на лятото се появи и нова група непозната за мен. Компанията се състоеше от няколко 18-20 годишни момчета които посещаваха кафето защото освен кафе то беше и интернет клуб.
Така.. едно от момчетата започна да се държи странно с мен и под странно имам предвид така сякаш ме сваля. Това се повтаряше всеки ден, но като свърши лятото аз спрях да ходя там и не се бяхме виждали през цялата учебна година.
И сега това лято. Се повтаря същото..този път дори и аз мисля че изпитвам нещо. Най- смешното е че още не се познаваме. Сега ще си кажете запознайте се и ще бъдете прави, но има проблем : Баща ми забеляза отношението на въпросния пич към мен и сега ме държи изкъсо .. Още повече тези момчета и с дрога се занимават едвали на татенцето ще му е приятно да общувам с такива хора още повече да имам връзка с някого от тях. Много искам да се запозная с него и да разбера дали намеренията са му сериозни. Моля Ви споделете мненията си и ако може да ми предложите решение на проблемите ще съм Ви много благодарна :*
съжалявам, но вашата любов вероятно ще остане несподелена...
По добре недей ! хората са казали с каквито се събираш , такъв ставаш ...
Дрога,трева,секс...////
Всичко това би подхождало на момиче набор 97....////
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that
Какви са тия простотии?
Никаква любов, никакво харесване, нищо няма. Не се вкарвай във филми.
И стой далеч от подобни индивиди.
Търси си момчета на твоята възраст или близо до твоята.
Абе не е точно така... не е вярно, че с какъвто се събереш такъв ставаш, ако имаш ясна самооценка за себе си и морал, но както и да е.
Мацкаа... не мислиш ли, че просто момчето е флиртаджия и ако имаше по-голям интерес към теб, щеше да се запознае с теб за толкова време?! Да има такива хора, които просто си флиртуват с другия пол, без да са кой знае колко заинтересовани. Това си е черта на характера им.
И все пак стой далеч от такива типове. Ти може да се повлияеш, може да не се повлияеш всичко е до воля и добра самооценка. Но няма смисъл да се занимаваш с кварталните наркобосове a.k.a. мишоци. Ако смяташ, че заслужаваш такова момче до себе си...твоя работа. Вдигни си нивото![]()
Твой си е изборът, но си прецени добре: Само заради едното момче ли ще рискуваш да се забъркаш с наркотици?
Това е нещо сериозно, не е като ти скимне да се откажеш.Влезеш ли веднъж в играта, после няма излизане.
По принцип не ме вълнува много възрастовата разлика, ама се съгласи, че е малко прекалено ти да си на 15, а той да е на 20 (примерно)
Има толкова много добри момчета на твоята възраст, просто трябва да излезеш и да се запознаеш с нови хора![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Определено има сериозни намерения към теб като например да ти пръсне тясната путчица и после да търчиш по него![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Апфф.. момиче.. срам и позор за 97!! (и аз съм 97!) как може да ходиш с вашите там!!
И не съм съгласна, че и тя ще започне с дрогата. Имам една фр.. дето също излиза с 'проблемно' момче, а момичето не пуши и алкохол почти не близва!
Пс: запознай се с него! Намери някакъв повод.. дори и малък ^.^
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Лелееее срам и позор, за момичето, което пие кафенце с родителите си в кварталното кафене... Колко лошо нещо прави тцтцтц...
btw Евала авторке, че не те е срам да си със СЕМЕЙСТВОТО си на ПУБЛИЧНО МЯСТО, както разбирате, за някой това е голямо унижение...
Ами виж сега, аз също общувам с доста хора, които по някакъв начин имат досег до наркотиците, но това не ги прави лоши или нестойностни. Знам и за какво става въпрос в твоя случай, как изпитваш тръпка към някой непознат- подхвърляте си усмивки, погледи, закачки, на мен също ми се е случвало, но гледай да не се увличаш прекалено. Прецени си дали искаш да се запознаеш с въпросния човек или просто ти харесва тръпката от това да се закачаш с някой симпатичен непознат. Обмисли положението и реши дали си струва да се занимаваш или не, желая ти успех![]()
Тук не става въпрос за това да се забърква с наркотици или да започне да ги употребява по някаква причина. Колкото до това, че разликата е "голяма" мое мнение е, че не е по-добре да се занимаваш с 16-17 годишни момченца, чиято единствена цел е да те чукнат и да те оставят. Много си зависи от самия човек, нека тя сама си прецени![]()
Аааа, те 18-20 годишните момченца, са с много по-сериозни намерения към 15 годишните момиченца... Вие чувате ли се въобще какви простотии ръсите на момичето?!
Твой набор съм и вече съм си имала работа с хора между 18 и 25 ... Занасят се по по- малките единствено и само заради секса... Може твоят човек да не е такъв, не искам да съдя, но предвид компанията мнението ми е такова... Има също така и много готини хора на нашата възраст, предполагам че в момента те човърка отвътре да се запознаете и да започне нещо..., но според мен не трябва да предприемаш нищо...
Винаги си има изключения, но има значителна разлика, както казах, това е мое мнение и наблюдение![]()
Не се познавате ама те сваля? Мдообре.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Моето лично мнение е,че си твърде малка за него и за неговата компания като цяло.Да,знам колко гадно и клиширано звучи,но просто в случая е така.Баща ти е прав да те държи на страна от тези момчета.Toзи младеж сваля толкова по-малко момиче от него,което не познава,вероятно иска секс...Наркотиците допълват картинката.Просто не се захващай.