.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Оцветяващи шампоани

Използвали ли сте такъв? Добри ли са или са поредната глупост? Добър ли беше ефектът? Марки?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вероятността да си личи, т.е. този шампоан да ти оцвети косата, е само ако имаш светла коса.

Аз имам изключително черна и тъмна коса, но просто исках да пробвам.
    Ясно е, че нищо не се получи.

Голям фен Аватара на bet3to
    Те по-скоро са балсами, поне аз съм ползвала балсам и от тъмно кестенява се боядисах червена.
    Виж тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...80%D0%B0%D1%89 По-надолу има снимки

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Покрива идеално белите коси, а аз само това искам. Не ми трябва рязка промяна в цвета на косата.
    Марка- Марион.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Благодаря!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз с две такива докарах хубав червен цвят,но съм със светло кестенява коса.

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Аз също съм със светлокестенява, но бих искала да я направя черна. Можеш ли да ме информираш колко време се задържа черния цвят при теб?

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    + 1

И аз съм със светло кестенява коса и преди време си бях направила само краищата с червен цвят, получи се страхотно

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ще си позволя да отговоря и аз Взех си последно Coffee brown и седях 45 мин /за издържащ 6-8 отмивания цвят/ и станах чернокоса /не гарваново черно със син оттенък, ами естествено/ за горе-долу 2 седмици.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Благодаря

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Аз съм с кестенява коса и се боядисвах червена. Много хубав цвят ми се получаваше. Вече не се боядисвам, искам да си върна естествения цвят. 2 месеца минаха и още имам леки червени отенъци.

Град
    Цитирай Първоначално написано от sugargirl94 Виж мнението
    Аз съм с кестенява коса и се боядисвах червена. Много хубав цвят ми се получаваше. Вече не се боядисвам, искам да си върна естествения цвят. 2 месеца минаха и още имам леки червени отенъци.
    И аз съм с кестенява коса, шоколад. Често ме питат дали се боядисвам. Но имам малки бели косъмчета от дете и искам да ги прикрия. Боядисването го отказвам, като вариант.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Да, на Марион са хубави, червеното ми се получи доста наситено, а и ми стоя повече от месец сигурно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си