.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Забавяне

Забавяне

Интересува ме има ли начин да си забавя цикъла с няколко дни, защото заминавам на море. Чувала съм, че се пие витамин Ц няколко дни преди това, но дава ли наистина резултат? Ще съм благодарна ако споделите и други методи. Мерси предварително

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Дава някакъв резултат,но се съмнявам да ти го забави по време на цялата почивка. Много ще те боли другия път,ако сега се натряскаш с витамин ц...не знам. Не е яко да си на почивка и в цикъл,ама по-добре ,отколкото да си докараш проблеми и разместване.
    maDamn

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Дава някакъв резултат,но се съмнявам да ти го забави по време на цялата почивка. Много ще те боли другия път,ако сега се натряскаш с витамин ц...не знам. Не е яко да си на почивка и в цикъл,ама по-добре ,отколкото да си докараш проблеми и разместване.
    Аз не съм го пробвала лично но много момичета казват, че има ефект от това...
    granger е права, но ако държиш на някакъв метод, според мен е по-добре с витамин Ц, отколкото с другите смотани хапчета!

Аз направих грешката преди 2 години да пробвам този метод. Наистина действа и ми отложи цикала с 6 дена, но следващия месец въобще не ми дойде, а когато ми дойде продължи 13 дни и през цялото време бях с отвратителни болки. Не те съветвам да пробваш. По добре премести датата за морето. :P
    Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба

Абе вие го изкарахте тва вит Ц направо вълшебно. Единственото,което прави всъщност е, че намалява течението. И колкото и да се натъпкаш с вит Ц на следващия месец няма последици.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Като гледам си е доста индивидуално, но все пак мерси момичета

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    При мен лично нямаше.

Най - добре недей прави опити да го забавиш. Много проблеми ще си имаш след това.
    Ясно е, че не ти е приятно, ама няма как.
    Взимаш си тампони и превръзки и ще се оправиш.

вий малоумни ли сте ве.. ;д къф витамин C ви гони.. изобщо знаете ли каква функция изпълнява този витамин в организма? още малко ше кажете че ако ми се надърви оная работа да пия витамин А и ше ми омекне ахаха

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Не съм пробвала, ама чувала съм, че с витамин С помага
    На следващия месец, обаче много ще те боли като ти дойде
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

най-големите глупости на тоя свят се появяват с тез.. ами чувал съм еди си кого казал на мой приятел та той ми каза ала бала трънки...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си