.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Отказах срещата.Замислих се за приятелката му.Ако аз имам приятел и той кани на среща друго момиче и си излизат заедно на вън никак няма да ми е приятно.Казах му,че имам работа а той отвърна: "Е,жалко.Надявах се да се опознаем още и да се забавляме.Като си свободна ми кажи,за да излезем". Вече съм доста объркана.Не се държи с мен като със своя пациентка.Има погледи,оглеждания..неща,ко ито предполагам не са част от стоматологическата намеса и работа?Не зная как от тук на сетне да се държа и не знам изобщо какво следва от тук на сетне. А може би знае,че не бих отказала взаимотношения с него защото е уверен в себе си,хубав е и явно знае какво може.Още не го познавам толкова добре,но мисля за сега толкова да не показвам че съм хванала въдицата,тъй като може да се окаже прост сваляч и накрая само да страдам.

Щеше да стане добра драмичка, ако беше приела.. ех, жалко Това в кръга на шегата.
    Постъпила си добре. Много хора не мислят какво биха причинили на половинката на човека, който ги кани на среща в ситуация като твоята. Признавам, наистина мислиш доста зряло за годините си.

Супер фен
    Град
    България
    Откажи се.Закача те,прави ти шеги,за да те отпусне :Д смисъл,за да не те е страх и др.И моята зъболекарка предпочита да съм сама,не знам защо.Сигурно така им е по-удобно :Д
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    "Аз попринцип съм с много по-зряло мислене от колкото се предполага,че трябва да е на възрастта ми и точно за това се разбираме толкова добре."

Ти нещо бъзикаш ли се?! Ако имаше "по-зряло мислене, от колкото се предполага, че трябва да е на възрастта ти", въобще нямаше да хлътваш по този зъболекар и въобще нямаше да ни занимаваш с глупости. Както се казва - префантосваш се! Детски истории! След 1 месец вече няма да го помниш, споко!

Забравянето не става толкова бързо

Ако наистина го харесваш, няма да го забравиш бързо. От личен опит говоря и не ти казвам да се откажеш. В моя случай това беше жизнен опит, хубави спомени и доста рев, но без него какви тийн години са това Какво да ти кажа, възможно е наистина да не харесваш момчетата на твоята възраст, защото те по принцип са с 3 години назад, а и ако ти си по-умна за възрастта си, направо ще ти изглеждат като пеленачета. Постъпила си правилно по всяка морална норма, но сама реши дали искаш да продължиш да вървиш по правия път. От него спомени няма (не ме бийте за това). Според мен 10 години са супер разлика, единственото, което трябва да те притеснява, е, че е склонен да изневери на приятелката си, че може да е сваляч и т.н. За това се замисли и успех, ако нещо се обърка, не обвинявай себе си, а приеми, че така е трябвало да стане

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Той сам ти го е казал "да се забавляваме". Във вашия случай 10 години са си голяма разлика и едва ли може да се получи нещо повече. Ако те устройва такова положение и не те притеснява, че е обвързан, давай. Мен лично би ме отблъснал като човек ако знам, че си има приятелка, но сваля и мен.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен
    You can`t stop our love !!

~ House M.D. tribute

Я дай координати някакви, че и аз имам някои неща за оправяне

Намери си друг зъболекар, по-лесно ще ти е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си