.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    От заздравителя вече съм доволна намерих точният за мен а фейссмайл дай ги на мен като нз къде да ги буташ xD иначе мс за отговорите..сега ще видя кой е най-удачен за мен..

Аз лично не ползвам заздравители. От около две години ползвам балсам за нокти "Maxi" на Биотрейд. Страшно съм доволна, от както го ползвам не ми се чупят и белят ноктите.

яя дай малко инфо?ценичка?от къде в сф мога да си го купя?какви съставки има?

Повече от фен Аватара на alleyy
    Аз съм много доволна от лаковете на Габрини, седят трайно и дълго и стоят много добре върху нокти.

http://biotrade.bg/maxi-balm/maxi-balm/?p=56&l=1&id=15 <~ ето тук пише за него ии се продава в аптеките

Най - добре за нокти да се пият витамини, нито един заздравител от тези евтинките няма продължителен ефект. Така че витамини + Maxi Balm и всичко ще е точно !
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Аз пия витамини..и скоро ще си купя макси балм
    Цитирай Първоначално написано от twilightkid Виж мнението
    Най - добре за нокти да се пият витамини, нито един заздравител от тези евтинките няма продължителен ефект. Така че витамини + Maxi Balm и всичко ще е точно !

Аз съм доволна от витамините на Ревалид и не изпитвам глад от тях и от Maxi Balm има още по - голям ефект, като го смесиш с витамините..
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз си пия Герикапс от няколко години. Реша ли да пусна маникюр, му пречи само клавиатурата.

Как си с килограмите и апетита? Изследвала ли си щитовидните хормони? Цепенето на ноктите може да не е просто козметичен проблем.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аз си пия Герикапс от няколко години. Реша ли да пусна маникюр, му пречи само клавиатурата.

Как си с килограмите и апетита? Изследвала ли си щитовидните хормони? Цепенето на ноктите може да не е просто козметичен проблем.
    апетита ми е ормален..килограмите са доста..не,не съм изследвала нищо..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си