Всичко започна, когато на 24 ноември 2008 се запознахме. 2 седмици след това тръгнахме. Всичко беше прекрасно. По детски наивно, сладко. А и той леко срамежлив ( това му беше чара) . Все пак беше с 3 год. по-малък от мен. Постепенно започнахме да ставаме по открити един с друг, по близки, моето сладко срамежливо момче изчезна. На негово място дойде властният, ревнив мъжкар. И въпреки това се държеше добре. Хубаво ми беше с него и не ми правеше впечатлението това негово държание.И така бяхме заедно до 31.07.2012г. За това време имахме много хубави мигове заедно. За това време имаше куп събирания и раздели.За всеки миг, в който ме караше да се чувствам обичана и желана, после си плащах. Имаше период, в който си позволяваше да обижда. Простих му го. После дойде времето, в което си позволяваше да ми посяга, да ме спуква от бой, нали трябваше да покаже колко е мъж. Но и това простих. Дойде и денят, в който разбрах, че чакам дете от него. Той не беше готов и аз само за да не го изгубя, направих аборт. Той дори не ме изчака, а се прибра , за да яде. И това преглътнах и простих. Колко тъпо от моя страна, каква глупачка.Да дойде ден и ми даде и ключ от тях. Е не ми се наложи да го използвам,тъй като беше много зает с приятелите си за да се виждаме. И така дойде и тази прословута вечер 31. 07. , в която излезе уж с приятели да пие по бира, а телефона му вдигна няква курва, нямало го бил до магазина за цигари. Е да, ама след малко същата тази ми звъни да ми каже, че Големия Мъж бил в тоалетната да се мие , защото до сега го чукала. Откачих. Тръгнах за тях. Докато стигна, той ми звъня няколко пъти да ме пита защо съм се държала така, защо съм се правела, как съм можела да си измислям, че никакво момиче не било дигало и сякви такива. Сбихме се. Поиска си ключа и виновната бях аз , че съм му поискала обяснение. Не разбирам само с какво го заслужих! Той ме обичал, не искал да се разделяме. Днес пак ми звъня да се моли. Е, стига съм била глупачката! Писна ми да ми се подиграват.
Благодаря на всички, който отделиха от времето си , за да прочетат това. Просто исках да ми олекне.И все пак ако някой има мнение бих се радвала да го разбера! Мерси!