.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Айтос,България

Проблем със мустака на горната устна ??????

Здравейте, аз съм момче на 14 години и имам мустак. Голям лесно забележим и искам да го махна, но родителите ми не ми разрешават особено баща ми. Казва че като започна на тази възраст, като стана на 17 18 години щяло да ми омръзне. И неми разрешават но той ми разказа неговата история как започнал да си го бръсне. Начи негов приятел искал да му направи услуга като го обръсне, но го обръснал на половина и счупел самобръсначката. Но неговият баща (тоест моя дядо, който за съжаление не е на този свят) не му разрешавал и на баща ми да го бръсне, но когато баща ми се е прибрал дядо ми го видял и се засмял и му показал как става бръсненето. Но не го питах на коя възраст е бил. И така но баща ми е много упорит и твърдоглав и не ми дава :@ и ме е изтрах да го направя без негово позволение. Кажете ми какво да правя ???
    Ivom3n

Направи го без негово позволение както той е направил с дядо ти (и после му го припомни)-та хем няма мустака да ти пречи,а и не мисля,че баща ти ще направи чак такъв проблем та нали и той е направил същото!-Давай смело без разрешение

Град
    Айтос,България
    ок но не знам нещо ми казва че ако го направя ще имам много неприятности смисъл не знам може да ми посегне или да крещи. Защото баща ми е малко агресивен. Не е имал много време работа и само ме изнервяше с някакви глупости
    Ivom3n

Град
    Айтос,България
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    Направи го без негово позволение както той е направил с дядо ти (и после му го припомни)-та хем няма мустака да ти пречи,а и не мисля,че баща ти ще направи чак такъв проблем та нали и той е направил същото!-Давай смело без разрешение
    ок но не знам нещо ми казва че ако го направя ще имам много неприятности смисъл не знам може да ми посегне или да крещи. Защото баща ми е малко агресивен. Не е имал много време работа и само ме изнервяше с някакви глупости
    Ivom3n

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ти сам трябва да решаваш!Това не е като да си направиш обеца на устата,че да се притесняваш толкова,това е нещо съвесем нормално.Тийн си,искаш да изглеждаш добре и да бъдеш харесван.Ако поговориш с него и не стане,направи го сам
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Айтос,България
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Ти сам трябва да решаваш!Това не е като да си направиш обеца на устата,че да се притесняваш толкова,това е нещо съвесем нормално.Тийн си,искаш да изглеждаш добре и да бъдеш харесван.Ако поговориш с него и не стане,направи го сам
    Ще те послушам, ще поговоря с нашите и ако не ми разрешат пак почвам и без да ми пука каквото и да стане
    Ivom3n

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Fr0z3np3n Виж мнението
    Ще те послушам, ще поговоря с нашите и ако не ми разрешат пак почвам и без да ми пука каквото и да стане
    Успех
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Нали идеята не е да го обръснеш, а да го махнеш с лентички или ако ти се занимава - пинцета?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Нали идеята не е да го обръснеш, а да го махнеш с лентички или ако ти се занимава - пинцета?
    аре не давай такива мнения, като не си момче, че може и да те послуша

Бръсни го и да не ти пука, няма нищо по-смешно от девствен мустак..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    аре не давай такива мнения, като не си момче, че може и да те послуша

Бръсни го и да не ти пука, няма нищо по-смешно от девствен мустак..
    Сори, мислех, че автора е момиче. Ако е момче съм напълно съгласна.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си