.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Unhappy Излязохме за първи път...

Скоро станах гадже с едно момче (това е първото ми гадже ;D) и излязохме на кино. Проблема е, че той или не се сети да ме гушне (или направи някакъв комплимент), или не ме харесва... Като цяло мисля, че мина добре но аз го гушнах ииии вече се чудя дали не прекалявам! Дали не го взимам твърде на сериозно, дали трябва да излезем втори път... Опитах да бъда себе си, но дали направих добро впечатление..? Знам, че на него всичко това не му е за първи път и се чудя аз ли избързвам... или той не ме харесва достатъчно.....

след като ти е станал гадже би трябвало да те харесва, а за това, че не те е гушнал според мен не трябва да се притесняваш - може още да го е срам или да не е от типа "гушкащи" момчета и да го прави по-рядко. Така че излезте пак и просто се забавлявай

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    ''Гаджета'' сте и ви е срам даже да се ''гушкате'' порасни и опитай пак. Пък и отгоре на това мислиш,че си прекалила.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Може да се е притеснявал. Излезте пак, но този път не на кино, а някъде, където нищо няма да ви отвлича вниманието един от друг.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако и на двамата Ви е ново усещането, може би трябва малко повече време да разчупите бариерата и да се отпуснете един пред друг. дай му малко време.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Дайте си малко повече време.Но пък ..гаджета сте,ти не си му първото гадже...на колко години сте?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е как сте били гаджета, а сте излезли за първи път?!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Малки сте и нещата са ви непознати.Имате много време да се опознавате,за да се отпуснете,а по-късно и да се намразите,спокойно
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Е как сте били гаджета, а сте излезли за първи път?!
    Много просто-пишат си в скайп или социалните мрежи "Искаш ли да станем гаджИта?" и след това си уговарят среща фейс ту фейс...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е добре де, вече няма ли етап на свалки... те направо гадженца си стават по интернет. Няма ли етап на опознаване? Еххх тоя интернет

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Много просто-пишат си в скайп или социалните мрежи "Искаш ли да станем гаджИта?" и след това си уговарят среща фейс ту фейс...
    Да, много е просто. Също така е жалко, неефективно и води до проблеми в общуването, както за пореден път става ясно и от тази тема.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    То наистина ще трябва да излизате втори път. Нали сте гаджета, все пак. Не може само с едно излизане. Иначе щом сте заедно - значи има защо, освен ако всичко това не се е развило във виртуалното пространство. Тогава наистина има вероятност да не те е харесал, но все пак мисля, че щеше да ти го каже. Излизайте си и с времето ще си проличи.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Излезте пак, но не на кино. Разходете се някъде или го покани да гледате някой филм вкъщи.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на mlakniwe
    А пък мойту гаджи е 99 набор и само по скайпа си пишим, дажи мислим да се женим, не сме се виждали още но пък това не пречи нали? Аз съм 93 набор-дори прайм виртуален кекс-мислим след сватбата да се видим на живо, но това вече е прекалено, тъй, че ще помисля-кажете си мнениету? Знам, че съм много малък още за връзка, но тя ме изнудва и командва иска да се женим веднага, дори баща и настоява инъчи ще ме убият ако не го напрая ;(

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Малки сте и нещата са ви непознати.Имате много време да се опознавате,за да се отпуснете,а по-късно и да се намразите,спокойно
    Това е най-точния коментар. ;дд

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Авторката може би иска да каже,че за първи път излизат само двамата ... Не е задължително това да им е първото излизане като цяло

По темата:
    Авторке,личи си,че сте малки и неопитни.Не бързай толкова - първа среща ви е и момчето сигурно е било притеснено.Аз имах едно гадже преди години,което в началото се притесняваше дори да ме хване за ръката ама след седмица нещата се оправиха и си бяхме заедно 2 години и нещо Просто при някои момчета трябва малко време докато осъзнаят к'во става
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мерси много за съветите! Това наистина ни беше първата среща само двамата. Познавахме се иначе (знаехме си имената и как изглеждаме ;D) и си станахме гаджета по скайп. На 13 сме иии... май това бяха въпросите за сега

Мега фен
    Град
    <3
    а цункахте ли се? :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не естествено!!!

Мега фен
    Град
    <3
    Защо да е естествено?! Какви гаЖита сте тогава? :о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    13 годишни, любов по скайп, etc. Супер връзка имате, браво! Дано само следващата ти тема не бъде „Бременна ли съм?“.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Гаджета, а пък за пръв път излизате
    И даже питаш дали си прекалила като си го прегърнала
    Ако толкова много се притесняваш дали избързваш, спри малко, дайте си малко време и всичко ще си дойде на мястото
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Еми то за тва се прави на живо. Момчето го е хванало срам, няма кво да се панираш ;д

оххх, този mlakniwe направо ме уби

а по темата: верно, малки сте, срам го е, не сте се виждали до сега сами... Но ако скоро той не поеме инициативата и се налага само ти да правиш първата стъпка, не си заслужава. Затова му се казва момче - да те кара да се чувстваш добре в компанията му и общо взето да се прави на "гоУемия". С няколко думи: той е ловеца, ти се правиш на "жертвата" и чакаш да те улови. Ако не те примами, няма сама да му се хвърляш пред пушката я.

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    А пък мойту гаджи е 99 набор и само по скайпа си пишим, дажи мислим да се женим, не сме се виждали още но пък това не пречи нали? Аз съм 93 набор-дори прайм виртуален кекс-мислим след сватбата да се видим на живо, но това вече е прекалено, тъй, че ще помисля-кажете си мнениету? Знам, че съм много малък още за връзка, но тя ме изнудва и командва иска да се женим веднага, дори баща и настоява инъчи ще ме убият ако не го напрая ;(
    Epic comment is epic
    Колкото до темата - никви гаджета не сте. 13-годишни, гаджета по скайп, видях шарени каракуди да летят над дъгата. Facepalm.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си