.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Супер фен Аватара на Me4encety
    Щото половината са кухи златотърсачки =_=

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Повече от фен Аватара на mechone
    Така е , да, но не всички го правим,,,/

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    Това какво общо би имало с външния вид, ако беше така? Да не би богатите чичковци да са все топ модели?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    В основата на това нещо "връзка" е нагонът и нуждата от "продължаване на рода", заложена ни от природата. Това с пасването на характерите, доверието и т.н са дошли в последствие. С други думи - инстинкт е да търсиш партньор, който да те привлича физически.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

на такова момиче си попаднал

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    По принцип стила на обличане всъщност издава и доста черти на характера. Външния вид няма как да не е "първото впечетление", дори една смотана вафла да вземеш за пример - първо й виждаш опаковката нали? Би ли си купил вафла, на чиято опаковка има картинка на Барби, на чесън, на някви гнусотии? Съмнявам се, а вафлата може и да е много вкусна, ама шанс!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    УХААААА, ВАФЛА С ЧЕСЪН

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Айде моля ти се. Абсолютно всеки нормален човек на тая земя гледа външността

значи аз съм ненормален защото не гледам външността а гледам характера

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    значи аз съм ненормален защото не гледам външността а гледам характера
    Ми сигурно наистина ти има нещо...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не сме повърхностни,ама на улицата вървиш с външния вид,никой не ти вижда характера. Тва е първото нещо,което се вижда. Имиджът,оттам нататък вече тва какъв си всъщност играе роля.
    Нормално е първо да заглеждаме външността и при двата пола е така, ако кажете,че не е просто си кривите душата.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ми сигурно наистина ти има нещо...
    тоест гледам външността но не чак толкова , повече ме интересува характера

'значи аз съм ненормален защото не гледам външността а гледам характера' Да кажем, че това е така. Момичето е с прекрасния за теб характер. Тръгвате. Кажи ми как ще я чукаш, ако не ти харесва как изглежда. Как изобщо ще те възбуди това. Това да е с прекрасен характер ти стига да ти е най-добрата приятелка - нищо повече. Ако няма сексуално привличане не знам какво правите заедно. Ето за това и ти гледаш външния вид. Това са само глупости, които ти сега казваш, за да се харесаш на другите.

и това го има , от една страна е вярно това което каза .

wsichki sme gledali samo wynshnosta ,, epa ne e taka ,,, nai dobriq mi priqtel e debel i grozen ,,a momicheto koeto hareswam ,, kogato izlqzohme izobshto ne poglednah nito edna chast ot tqloto i , prosto iskax da sym s haraktera i ,, za 2 dni nito 1 pogled na tqlooto i wynshnost taka che ne goworete ,,, a pyk tqlooto se okaza baq chuk bonus kym qkiq harakter na mackata

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от Lewskarche Виж мнението
    wsichki sme gledali samo wynshnosta ,, epa ne e taka ,,, nai dobriq mi priqtel e debel i grozen ,,a momicheto koeto hareswam ,, kogato izlqzohme izobshto ne poglednah nito edna chast ot tqloto i , prosto iskax da sym s haraktera i ,, za 2 dni nito 1 pogled na tqlooto i wynshnost taka che ne goworete ,,, a pyk tqlooto se okaza baq chuk bonus kym qkiq harakter na mackata
    Два дни си и гледал през очите в душата нали хахах
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    тоест гледам външността но не чак толкова , повече ме интересува характера
    A aз кво казах бе
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Защото момичетата все още не са зрели жени и затова прекарват през призмата си само опаковката!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Един човек,който проявява нехайност към външния си вид не би ли бил неглиже и в отношенията си с хората,в това число и с мен..?
    Знам,че на пръв поглед логиката ми звучи куха,но странно защо впечатленията ми я потвърждават.

Момичетата(и не само те) не държат човека отсреща да е перфектен,поне не и в повечето случаи.Но няма как да не им направи добро първо впечатление едно момче,което уважава достатъчно себе си,а и околните като поддържа в приличен вид опаковката си.

Пък и другото,което е-"това което е отвътре,често е изписано отвън. "
    И пак повтарям,никой не говори за някакво недостижимо съвършенство.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    За да иска да разговаря с теб, да те опознае, ще трябва да й направиш физически впечатление, както е и при вас. Едно момиче няма да тръгне да се сваля с клошара, който й е хвърлил око. Без да се изхвърлям начинът на обличане е и възможност а покажеш стил, вкус, да изразиш себе си. Дори да си скромен. Никой не говори да се обличаш в розово или да носиш последните скъпарски дрехи за хиляда лв.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Това какво общо би имало с външния вид, ако беше така? Да не би богатите чичковци да са все топ модели?
    Е как какво ? Нали момченцето ако е облечено в Армани ще има кинти да и купува разни неща ...

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от YoAnA_kiiss Виж мнението
    shaunaa а на теб ще ти е приятно ли момчетата да те оценяват по външността ?!?!?
    Не всички момичета гледат външността тези момичета са повърхностни (мое мнение) според мен важен е характера, да имате много общи теми за разговори, общи интереси, да си имате доверие и т. н.
    Не съм повърхностна просто, както казаха външността привлича. Иначе гледам характера много ясно, но ако е хубав това е в негов +
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    Това пък няма нищо общо темата, защото това да си богат не означава ще си хубав. АКо са златотърсачки, няма да им пука за това как изглгеждаш в лице, ами ще гледат ако изглежда портмонето ти ! И искам да кажа, че има и такива мъже не само жени. Познавам семейства, в които мъжа седи пред телевизора, а женицата се трепе от работа или пък има богати родители, които ги издържат !!!
    Вярвай в мечтите си !

Ако те е гнус да целунеш приятеля си ( въпреки хубавия му характер, високия интелект и пълен джоб ), нема как просто да се получи. Не говоря за красота неземна... всеки има различни предпочитания: един харесва къса, друг дълга коса, един дълги пръсти, друг къси... Не можеш да угодиш на всички и затова се казва, че когато намериш перфектния, вътрешната красота ще съвпада с външната не защото е мистър/ мисис Свят, а защото е липсващото парче в пъзела, перфектната частица (колкото и сантиментално да звучи).
    И още нещо : по природа жената търси мъж, който да задоволи всичките и нужди. Преди мнооого мноого години това е било убежище, храна.. И общо взето и сега е така. Физическите знаци могат да подскажат много за характера и това, което предлага, един мъж.
    Последно редактирано от xshadowx : 08-02-2012 на 20:56

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от xshadowx Виж мнението
    Ако те е гнус да целунеш приятеля си ( въпреки хубавия му характер, високия интелект и пълен джоб ), нема как просто да се получи.

Сигурна ли си? Нали се сещаш дибелите чичковци по на 60 години с младите манекенки под 20г...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ми не гледаме само външния вид - характерът е от голямо значение. Ама ако сутрин като станеш си сложиш първото, което намериш, и пропуснеш няколко дни банята, няма да те загледат, ако ще и супер якия характер да имаш. Изисква се някакво поддържане все пак, извинявайте много... Не вярвам и ти да хванеш някоя мърла, щото има як характер.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си