- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо момичетата гледат ....
В основата на това нещо "връзка" е нагонът и нуждата от "продължаване на рода", заложена ни от природата. Това с пасването на характерите, доверието и т.н са дошли в последствие. С други думи - инстинкт е да търсиш партньор, който да те привлича физически.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
на такова момиче си попаднал
По принцип стила на обличане всъщност издава и доста черти на характера. Външния вид няма как да не е "първото впечетление", дори една смотана вафла да вземеш за пример - първо й виждаш опаковката нали? Би ли си купил вафла, на чиято опаковка има картинка на Барби, на чесън, на някви гнусотии? Съмнявам се, а вафлата може и да е много вкусна, ама шанс!!!
УХААААА, ВАФЛА С ЧЕСЪН
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не сме повърхностни,ама на улицата вървиш с външния вид,никой не ти вижда характера. Тва е първото нещо,което се вижда. Имиджът,оттам нататък вече тва какъв си всъщност играе роля.
Нормално е първо да заглеждаме външността и при двата пола е така, ако кажете,че не е просто си кривите душата.
maDamn
'значи аз съм ненормален защото не гледам външността а гледам характера' Да кажем, че това е така. Момичето е с прекрасния за теб характер. Тръгвате. Кажи ми как ще я чукаш, ако не ти харесва как изглежда. Как изобщо ще те възбуди това. Това да е с прекрасен характер ти стига да ти е най-добрата приятелка - нищо повече. Ако няма сексуално привличане не знам какво правите заедно. Ето за това и ти гледаш външния вид. Това са само глупости, които ти сега казваш, за да се харесаш на другите.
и това го има , от една страна е вярно това което каза .
wsichki sme gledali samo wynshnosta ,, epa ne e taka ,,, nai dobriq mi priqtel e debel i grozen ,,a momicheto koeto hareswam ,, kogato izlqzohme izobshto ne poglednah nito edna chast ot tqloto i , prosto iskax da sym s haraktera i ,, za 2 dni nito 1 pogled na tqlooto i wynshnost taka che ne goworete ,,, a pyk tqlooto se okaza baq chuk bonus kym qkiq harakter na mackata![]()
Защото момичетата все още не са зрели жени и затова прекарват през призмата си само опаковката!
Един човек,който проявява нехайност към външния си вид не би ли бил неглиже и в отношенията си с хората,в това число и с мен..?
Знам,че на пръв поглед логиката ми звучи куха,но странно защо впечатленията ми я потвърждават.
Момичетата(и не само те) не държат човека отсреща да е перфектен,поне не и в повечето случаи.Но няма как да не им направи добро първо впечатление едно момче,което уважава достатъчно себе си,а и околните като поддържа в приличен вид опаковката си.
Пък и другото,което е-"това което е отвътре,често е изписано отвън. "
И пак повтарям,никой не говори за някакво недостижимо съвършенство.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
За да иска да разговаря с теб, да те опознае, ще трябва да й направиш физически впечатление, както е и при вас. Едно момиче няма да тръгне да се сваля с клошара, който й е хвърлил око.Без да се изхвърлям начинът на обличане е и възможност а покажеш стил, вкус, да изразиш себе си.
Дори да си скромен. Никой не говори да се обличаш в розово или да носиш последните скъпарски дрехи за хиляда лв.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Това пък няма нищо общо темата, защото това да си богат не означава ще си хубав. АКо са златотърсачки, няма да им пука за това как изглгеждаш в лице, ами ще гледат ако изглежда портмонето ти ! И искам да кажа, че има и такива мъже не само жени. Познавам семейства, в които мъжа седи пред телевизора, а женицата се трепе от работа или пък има богати родители, които ги издържат !!!
Вярвай в мечтите си !
Ако те е гнус да целунеш приятеля си ( въпреки хубавия му характер, високия интелект и пълен джоб ), нема как просто да се получи. Не говоря за красота неземна... всеки има различни предпочитания: един харесва къса, друг дълга коса, един дълги пръсти, друг къси... Не можеш да угодиш на всички и затова се казва, че когато намериш перфектния, вътрешната красота ще съвпада с външната не защото е мистър/ мисис Свят, а защото е липсващото парче в пъзела, перфектната частица (колкото и сантиментално да звучи).
И още нещо : по природа жената търси мъж, който да задоволи всичките и нужди. Преди мнооого мноого години това е било убежище, храна.. И общо взето и сега е така. Физическите знаци могат да подскажат много за характера и това, което предлага, един мъж.
Последно редактирано от xshadowx : 08-02-2012 на 20:56
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ми не гледаме само външния вид - характерът е от голямо значение. Ама ако сутрин като станеш си сложиш първото, което намериш, и пропуснеш няколко дни банята, няма да те загледат, ако ще и супер якия характер да имаш. Изисква се някакво поддържане все пак, извинявайте много... Не вярвам и ти да хванеш някоя мърла, щото има як характер.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.