.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Те тея манекенки много по гнусни неща са видели от това
    Вярно е, че може да се получи, но не и нещо истинско. Фалшивото си е фалшиво откъдето и да го погледнеш. Да не би тея 60 годишни чичковци да не се досещат защо младите момичета са с тях? Пределно им е ясно, но това ги кара да се чувстват по-млади, малкото момче още рипа (...или не, тогава е в полза на момичетата ;д ). Имат ли пари - харчат. С пари всичко може да се купи (включително и любов, но фалшива).

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    'Щото в днешно време,за да си вървежен,трябва да си И красив,И умен,И с пари,И да не си задръстен...

ПС:Сега сериозно.Външността не е най-важното,но при бегло запознанство тя е тази,която първо привлича.Характера е на второ място.Природни закони,к'во да ги прайш..?
    'Айде нема да се лъжем - първо да си с пари, после останалите неща.

За съжаление така са подредени нещата. Първото впечатление винаги се гради върху външността, а чак евентуално в последствие може да се погледне и на характера.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Значи на пръв поглед, външността ми прави впечатление.
    Може да не някакъв красавец, ама ако видя, че се поддържа и говори сигурно, има чувство за хумор, ще ми направи доста добро впечатление.

Ако е някой красавец - да.Наистина ще ми хване окото
    Ама като е някъв дето го питаш нещо, не може да ти отговори, защото в главата няма нищо и само да ми казва "ъъ, ъ" и да някакъв грубиян.
    Колкото и да е хубав, няма никакво внимание да му обърна внимание
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Защото все пак първото,което виждат е външността.След като опознаят човека,започват да се вглеждат и в другите неща

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Първото нещо, което виждаш у човек, когато се запознаеш с него е външния вид. Аз поне не знам за устройство, което ти позволява да разгадаеш характера на даден човек още преди да сте се поздравили. Външния вид ти дава някаква преценка за човекът срещу теб. След това зависи от теб. Аз лично избягвам да си вадя прибързани изводи за отсрещния човек. Смятам, че е по-важно какво ще покаже човекът в течение на разговорите. Сещаш се, че има всякакви хора с всякакви интереси. Изкривеното мислене тук се счита за нещо нормално и вече не е важно какъв си, а как изглждаш. Повечето хора, които познавам са повърхностни и за мен това е глупаво. Дори и пълното, занемарено момиче с очила на horacio според мен може да покаже нещо.
    Като заключение ще кажа, че може да се запознаеш с най-красивото момиче/момче, но да не можеш да видиш защо съществува този човек, а онзи по-свития в ъгъла на стаята може да се окаже интересен, забавен човек.
    ^^^
    Бургас <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си