- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо момичетата гледат ....
Те тея манекенки много по гнусни неща са видели от това
Вярно е, че може да се получи, но не и нещо истинско. Фалшивото си е фалшиво откъдето и да го погледнеш. Да не би тея 60 годишни чичковци да не се досещат защо младите момичета са с тях? Пределно им е ясно, но това ги кара да се чувстват по-млади, малкото момче още рипа (...или не, тогава е в полза на момичетата ;д ). Имат ли пари - харчат. С пари всичко може да се купи (включително и любов, но фалшива).
Значи на пръв поглед, външността ми прави впечатление.
Може да не някакъв красавец, ама ако видя, че се поддържа и говори сигурно, има чувство за хумор, ще ми направи доста добро впечатление.
Ако е някой красавец - да.Наистина ще ми хване окото
Ама като е някъв дето го питаш нещо, не може да ти отговори, защото в главата няма нищо и само да ми казва "ъъ, ъ" и да някакъв грубиян.
Колкото и да е хубав, няма никакво внимание да му обърна внимание
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Първото нещо, което виждаш у човек, когато се запознаеш с него е външния вид. Аз поне не знам за устройство, което ти позволява да разгадаеш характера на даден човек още преди да сте се поздравили. Външния вид ти дава някаква преценка за човекът срещу теб. След това зависи от теб. Аз лично избягвам да си вадя прибързани изводи за отсрещния човек. Смятам, че е по-важно какво ще покаже човекът в течение на разговорите. Сещаш се, че има всякакви хора с всякакви интереси. Изкривеното мислене тук се счита за нещо нормално и вече не е важно какъв си, а как изглждаш. Повечето хора, които познавам са повърхностни и за мен това е глупаво. Дори и пълното, занемарено момиче с очила на horacio според мен може да покаже нещо.
Като заключение ще кажа, че може да се запознаеш с най-красивото момиче/момче, но да не можеш да видиш защо съществува този човек, а онзи по-свития в ъгъла на стаята може да се окаже интересен, забавен човек.
^^^
Бургас <3