.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на pepa97

Unhappy ПОМОЩ!!!!!АКНЕЕ

Здравейте!Казвам се Петя и съм на 15 години от Пловдив.Нова съм в този форум и се надявам да ми помогнете.Използвам всякакви продукти на Гарниер ,Нивея и тем подобни ,но няма никаква разлика в сегашния ми вид.Цялото лице ми е в пъпки и не мога да го изчистя.Ползвала съм Акне Аут,Акне стоп,Розова вода,дори и рецепта като тази -Върху хляб слагам мляко ,чакам докато се изцеди-30 мин ,след това прибавям в чашата половин сок от лимон+готовото вече мляко+белтъка на яйце +1 лъж.глицерин-тази маска е на лицето ми 30 мин,а след това я махам с хладка вода.Маската я ползвам в продължение на 2 месеца по един път на седмица.Надявам се в този форум да ми помогнете ,докато не е дошла учебната година.В ново у-ще съм ,защото кандидатствах след 8 клас.Сега ще съм 9.Благодаря предварително! П.П пробвала съм и бадемови трици ,които също не помагат ,за жалост....

Недей си мажи лицето с тея гадории от сорта на Нивеа или Гарниер.
    Боклуци.
    Ходиш ли на козметик?

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Отиди на козметик .Пробвай с маски .

Супер фен Аватара на Your.Passion
    И в колко раздела ще пускаш една и съща тема ??

Здр Петя опита ли със масло от жожоба 100% чист натурален би трябвало да ти помогне

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Никакви масла, никакви продукти, отиваш при козметик изчиства ти лицето, и после ако е нужно ти казва какво да си купиш за не излизат повече Успех
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на mlakniwe
    салицилов спирт 2%

Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Никакви масла, никакви продукти, отиваш при козметик изчиства ти лицето, и после ако е нужно ти казва какво да си купиш за не излизат повече Успех
    Брех, че компетентно мнение, ходил ли си ти на козметик с проблемна кожа?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Отиваш при дерматолог.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Козметикът не е вълшебник ,но все пак опитай колкото до маслата не съм съгласна ако поровиш в нета или в една аптека попиташ ще разбереш какво имам предвид нищо лично изказвам мнение

То и моето преди беше в пъпки.То не беше BALEA лосиони,гелове за измиване,кремове,NIVEA и GARNIER ползвах,но не помогна.Тъкмо мислех да ходя на дерматолог и взех,че си купих Acne Out на Biotrade,но ти си написала,че нищо,ДАЖЕ и Acne Out не ти е помогнало.Тогава отиди на дерматолог.Той ще ти помогне с проблемите с акнето и ще те посъветва какво да направиш,за да премахнеш скапаните пъпки.На козметик според мен няма нужда да ходиш,аз ходих,но нямаше никакъв резултат,даже стана по-лошо.Не си изтисквай пъпките и не ги чопли,така се възпаляват повече и остават белези.Мен ако ме питаш,акнето ти допълнително се е раздразнило с NIVEA и GARNIER,но както и да е.А,и избягвай храните със съдържание на йод-например прясното мляко.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

отиди на козметик .. аз съм същата .. като крастава жаба съм но отидох на козметик и ми предписаха цялата серия кремове на avene и има малък ефект но е видим казват ми че до 2 3 месеца ще се махнат

Мерси на всички,които ми помогнаха!Ходих на дерматолог и ми изписаха много кремове ,но най вече ми помогна НИВЕА универсален ,защото е за всякакви проблеми.Не мислех,че ще ми помогне ,защото не е точно за акне ,но има разлика пъпките понамаляха и дано вече и нямам

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    То и моето преди беше в пъпки.То не беше BALEA лосиони,гелове за измиване,кремове,NIVEA и GARNIER ползвах,но не помогна.Тъкмо мислех да ходя на дерматолог и взех,че си купих Acne Out на Biotrade,но ти си написала,че нищо,ДАЖЕ и Acne Out не ти е помогнало.Тогава отиди на дерматолог.Той ще ти помогне с проблемите с акнето и ще те посъветва какво да направиш,за да премахнеш скапаните пъпки.На козметик според мен няма нужда да ходиш,аз ходих,но нямаше никакъв резултат,даже стана по-лошо.Не си изтисквай пъпките и не ги чопли,така се възпаляват повече и остават белези.Мен ако ме питаш,акнето ти допълнително се е раздразнило с NIVEA и GARNIER,но както и да е.А,и избягвай храните със съдържание на йод-например прясното мляко.
    Благодаря !

Цитирай Първоначално написано от bella143 Виж мнението
    отиди на козметик .. аз съм същата .. като крастава жаба съм но отидох на козметик и ми предписаха цялата серия кремове на avene и има малък ефект но е видим казват ми че до 2 3 месеца ще се махнат
    Ходих на козметик,ама козметика ми каза "Отиди на дерматолог"..

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Аз в началото ползвах лосиона на Acne Out, след това Garnier Pure Active Exfo Brusher и наистина ме оттърваха от пъпките за има - няма месец. Цаката е да ги ползваш всеки ден по 2-3 пъти а не просто колкото да отбиеш номера.

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Здравейте!Казвам се Петя и съм на 15 години от Пловдив.Нова съм в този форум и се надявам да ми помогнете.Използвам всякакви продукти на Гарниер ,Нивея и тем подобни ,но няма никаква разлика в сегашния ми вид.Цялото лице ми е в пъпки и не мога да го изчистя.Ползвала съм Акне Аут,Акне стоп,Розова вода,дори и рецепта като тази -Върху хляб слагам мляко ,чакам докато се изцеди-30 мин ,след това прибавям в чашата половин сок от лимон+готовото вече мляко+белтъка на яйце +1 лъж.глицерин-тази маска е на лицето ми 30 мин,а след това я махам с хладка вода.Маската я ползвам в продължение на 2 месеца по един път на седмица.Надявам се в този форум да ми помогнете ,докато не е дошла учебната година.В ново у-ще съм ,защото кандидатствах след 8 клас.Сега ще съм 9.Благодаря предварително! П.П пробвала съм и бадемови трици ,които също не помагат ,за жалост....
    Бирена мая пробвала ли си?
    Иначе да, най-добре ще е да идеш при дерматолог, то все пак това им е работата , пък и за всяка кожа си е индивидуално, поне ще ти каже точно какво да ползваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си