.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Question Изсветляване на косата с лайка?

Току що едно момиче ми спомена за изсветляването на косата с лайка.Някой пробвал ли е,става ли нещо?Ако имате снимки споделете да видим как изглежда..Че искам да си боядисам косата по-светло,а неискам да ходя на фризьор защото няма да ми остане коса,,, Мерси на всички които ще споделят мнението си

Супер фен Аватара на wiiwa
    Аз мисля че бях момичето :д По темата: ще потърся, мисля че бях видяла в един сайт

ДАааа ти беше :Д

И на мен ми е адски любопитно действа ли този метод..
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Супер фен Аватара на Runaway11
    +1..и аз се интересувам

Супер фен Аватара на wiiwa
    много хора са ми казвали че са го пробвали и имало ефект, но мисля че само на светли коси - светло кестеняво, тъмно русо ..

Супер фен Аватара на musS
    ^ Точно.. мойта е тъмно кестенява, пробвах преди 2-3 години и нищо стана

Става по-златиста на слънце,но трябва да се прави редовно а не 2 пъти и край.

Супер фен Аватара на Cloud9
    http://www.youtube.com/watch?v=ddY6m...0&feature=plcp

На нея й подейства. Ако разгледате другите й клипове ще видите ,че косата й става по-светла.Но трябва да се използва редовно и не става отведнъж

На по-светла коса действа , но иска постоянство.Моята е тъмно кестенява исках и аз да я изсветля с лайка , но мсиля че ще е загуба на време.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    angelss_love, какъв точно цвят ти е косата?

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Ами мисля, че едва ли ще има забележим ефект от лайката. Аз съм пробвала и други естествени методи като лимон, мед, кислородна вода (което всъщност е доста вредно), косата ми по принцип е тъмно руса и пак имаше минимална разлика, която дори може да е била само от слънцето или да съм си внушила.

Попадала съм и на спрей, който уж също изсветлява, но мисля, че също е пригоден само за по-светла коса: http://2.bp.blogspot.com/-TT96QJAzIQ...moreblond2.png

Косата ти е хубав цвят, ако все пак държиш да е светла, единственият ти вариант е фризьор.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Ако ти се занимава можеш да пробваш да я изсветлиш със смес от витамин Ц и шампоан. При мене поне имаше ефект.
    Последно редактирано от billytalent : 07-29-2012 на 20:24
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

продават щампоан-оцветител. купи си такова

бях пробвала няколко пъти, но нищо не стана :Д косата ми е тъмно руса

За да не правя нова тема, може ли да попитам тук (относно изсветляване) . Значи косата ми е руса, имам тъмни и светли оттенъци на косата, никога не съм я третирала с бои и обезцветители, натурална косица Ако използвам шампоан оцветител или боя, след като падне боята/шампоана ще потъмнее ли естествената ми коса ?
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Хм, това с лайката и аз съм го чувала. Моята коса е руса, не е тъмно руса, но не е и от най-светлите, както имат някои момичета. Бях си купила шампоана с лайка на Гарниер за руса коса и от него ми ставаше просто по-блестяща, но по-светла - нз ... Не съм забелязала. То аз ползвах и само половината шампоан. Но лайката е много подходяща по принцип за руса коса, даже в някои бои май слагат лайка, предполагам все нещо вярно ще има. Наистина може и да изсветлява, но и аз предполагам, че само по-светлите коси - тъмноруси, светлокестеняви. Твоята е по-тъмничка и нз дали може да стане. Аз се отказах да я изсветлявам с лайка, засега цвета ми харесва такъв. Пък и лайката е билка, ако не помогне за изсветляване, то поне няма да ти навреди на косата.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Най-голям ефект има върху по светлите коси.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    А как точно става номера с лайката?
    В смисъл вари ли се как се прави отварата от нея, как се нанася на косата, колко време трябва да седи и тн.
    Иначе моята коса е светло кестенява.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си