.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Unhappy Чувствам се като " грозното патенце "

Здравейте имам проблем с упоритото акне . Пробвала съм какво ли не и нищо не ми помага . Използвала съм : всички кремове на " nivea " на " akne out " и така нататък кажете ми с какво да пробвам .. И другият ми въпрос е дали маската от хума помага и с какво трябва да се смеси ..tenxx предварително !

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ако акнето ти е наистина 'упорито' и е наистина акне, Нивеа няма да ти помогне. Отиди най-добре на дерматолог. Или пробвай медицинска козметика поне.
    Everything changes, but beauty remains ...

апф
    мажеш се с лайна, честито
    отивай на козметик или дерматолог

Ами аз вече ходих и ми предписаха някакви кремове които бяха много скъпи но нямат никакъв ефект

от колко време ползваш?
    и кажи марка на кремовете

Ами вече от 2 месеца ... марката е avene

Гримове полваш ли?

само спирала

Как така няма ефект от кремовете? Нали ти ги е препоръчал дерматолог? Отивай да се консултираш с него отново, за да реши как да ти помогне. Успех

А какво точно ползваш на Авен? Почистващ гел, крем...?

ами мисля да пробвам пак но при по-добър дерматолог .. благодаря

ползвам гел и 4 крема

Айде бе, за толкова малко време да й се оправи кожата... малко или много не може. Акнето се лекува дълго, не е като да си се обринал, да го намажеш с някъв крем и да изчезне след един-два дни.
    Посети и козметик, сигурно и почистване ти трябва, иначе файда няма от тва да си го мажеш...

Е сподели де, за какво са, кога ги ползваш... имам чувството че ти вадя думите с ченгел

ще го направя .. благодаря ти

Голям фен Аватара на Glam0rous
    4 Крема??? За какво са ти 4 крема на Авен за едно и също нещо?
    На колко си? До някоя година лицето ти и само може да се оправи, не се отчайвай. Няма да е все така.

еми гела го ползвам сутрин а кремовете са през 4 часа

на 14.. ее те не са еднакви .. дерматолога ми каза да си взема всичките

Е аре бе, за къв ... доктора ще й изпише четири крема за едно и също нещо : )
    Авторке, ако искаш пробвай със сребърна вода, спирт, розова вода... не е толкова химия, дори и да не ти подействат няма да ти съсипят нищо Успех.

Аз ако имах мазна кожа и през 4 часа я мажех с крем.....нз.....вземи си смени доктора. И пусни снимка да видим дали е толкова зле наистина, защото на 14 всички малко или много се обриват, особено като стане време за цикъл.
    Често ще погледна в сайта на Авен дали имат 4 различни крема на тема акне в асортимента, стана ми много чудно...

ами аз ползвам : "avene cleanance " , "avene cleanance gel " , avene triacneal " и " avene cleanance solarie - suncreen"

Добре - гелът ти е за почистване. Триакнеала е хубав - той се слага вечер (изрично) и Клийнънс-а сега за лятото е ок този последния със слънчеваата защита, защото предполагам си повече на слънце, а той имаше и лек цвят доколкото не се лъжа и прикрива. Но няма смисъл да се клепаш с двата Клинънса според мене.

преди когато си правех маски от хума много ми действаха но хумата ми свърши и от тогава не съм си купувала .. мисля пак да започна да я ползвам но не помня със какво я разтварях ... някакви идеи ?

е не знам така ми казаха и ги ползвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си