.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Стесняване на пръстен.

Не съм сигурна дали темата е за тук, но ще се пробвам.
    Имам годежен пръстен, който ми е голям. Приятеля ми е взел най-малкия от магазина и пак ми е широк и понякога испада и ме е страх да не го загубя. Някой знае ли как може да стане по-малък? Ако е от платина и сребро дали ще успеят да го направят, понеже си е доста здрав като метал. Къде мога да отида, за да го стеснят и извършват ли изобщо подобни процедури? И понеже по пръстена има много камъчета дали няма да паднат, ако се направи нещо подобно? Ще се радвам, ако някой ми помогне, понеже не искам да го изгубя. Ето как изглежда.
    http://desmond.imageshack.us/Himg703...pg&res=landing

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    По цялата му дължина ли са камъчетата? Ходила ли си при бижутер да питаш дали могат да ти го смалят без да го увредят?

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    По цялата му дължина ли са камъчетата? Ходила ли си при бижутер да питаш дали могат да ти го смалят без да го увредят?
    Не камъните са 24 малки по 12 на всеки ред само от горната страна. Не съм ходила до бижутер, понеже напоследък нямам много време да обикалям, но ако го стеснят как по-точно ще стане това и ще си личи ли?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Ами трябва тях да питаш. Без това няма да мине.
    А и един съвет - ако искаш да ти го направят хубаво, занеси го в добър златарски магазин, а не в някой измислен, защото в тия вторите и един абсолютно обикновен пръстен не могат да оправят, не вярвам да искаш да ти го развалят.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мерси за съвета! В понеделник ще се разходя из центъра и ще попитам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си