.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Цитирай Първоначално написано от Tikche Виж мнението
    Именно тук са реплики. Истинската е 1210 долара, но не всеки може да си го позволи. Тук да вървят някъде както казваш към 20 лв може и до 40 да стигнат де да знам. Моята е на 7 години и не е мръднала нито е издраскана, нито разшита и разлепена нито нищо. В перфектно състояние е все едно сега съм я взела от магазина. Просто струваше си парите.

Сериозно :O :O :O Изгледа току-що купена. На истина си заслужава парите пожелавам ти да ти държи още два пъти по толкова

Браво на авторката страхотна тема

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_iSs_my_LiFe Виж мнението
    Браво на авторката страхотна тема
    Благодаря

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ето и моята на Люис Витон. От Продавалника е за 20 лв. Снимката е на моята чанта. http://srvimg14.prodavalnik.com/imag..._1_585x461.jpg

Нито се е скъсала, нито й има нещо. Желязна е. От една година ми е. С какво ли не съм я пълнила. Супер удобна е. Така, че може и у нас да си купите. Просто гледайте качеството.

Имам същата и от Испания. Почти едно към едно са.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 08-05-2012 на 16:34
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Тази ми е най-новата,обожавам я.......Утре може би ще кача снимка на другите си чанти
    https://tendenzstore.com/index.php?m...8r7mkrlsn1kp5a

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Синята е много яка също, мда.
    Много е удобна и побира доста неща, което е изненадващо. Слагам абсолютно всичко вътре(телеофон, цигари, запалки, слушалки, гримове съм носила, парфюм също). Само трябва да внимаваш къде я държиш и да не я сгъваш, че се начупва сламата.
    Мерсии ...само, че в The Mall си бяха леко начупени сламените още на щанда - сигурно от многото ровене вече мен и затова ми изглеждаше нестабилна...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Мерсии ...само, че в The Mall си бяха леко начупени сламените още на щанда - сигурно от многото ровене вече мен и затова ми изглеждаше нестабилна...
    Няма начин. И моята я взех така, има едно местенце, където има 2-3 кривички сламки, но е малко. Избери най-добрата. Ти видя ли я как изглежда вътре? Има си подплата и всичко, не разчиташ само на сламата.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Да, да, огледах я, но си представих как като я понося в ръка няколко дни и ще доначупя всичко и ще остана само по подплата. И така тая розовата със златната дръжчица победи. Иначе е супер яка, особено сега за лятото, за плаж, за кафе..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Много е лятна и свежа, да. Не се начупва сламата ако я носиш, само ако я сгъваш супер брутално :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Тази

Тази, но червена

И имам още 5-6, но трябва да ги наснимам, а не знам къде е апарата, затва друг път.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Ето и моята чантичка,която много си харесвам. http://prikachi.com/images/354/5105354w.jpg

Супер фен Аватара на Christinna
    ^ Aa уникална е честно.. :X

Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    http://prikachi.com/images.php?images/741/5100741W.jpg
    взех си я преди няколко седмици,най-вече заради цвета
    Такава чанта (като модел) съм търсила и никъде не намирам. От къде си я намери и колко струваше?

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от Such A Lady Виж мнението
    Такава чанта (като модел) съм търсила и никъде не намирам. От къде си я намери и колко струваше?
    От terranova на Витошка.Беше намалена,взех я за 10 лева,иначе е около 30.Имаше и още един цвят.

Цитирай Първоначално написано от Mirelaa Виж мнението
    Ето и моята чантичка,която много си харесвам. http://prikachi.com/images/354/5105354w.jpg
    Страхотна е от къде си я взе и за колко пари ?

Цитирай Първоначално написано от YoAnA_kiiss Виж мнението
    Страхотна е от къде си я взе и за колко пари ?
    Ами от Пазарджик,но не знам точно името на магазина,в него продават само чанти,шапки и такива аксесоари,а цената е 17лв.

Цитирай Първоначално написано от Mirelaa Виж мнението
    Ами от Пазарджик,но не знам точно името на магазина,в него продават само чанти,шапки и такива аксесоари,а цената е 17лв.
    Толкова много ти завиждам

Е чак пък

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Хехехе, виждам, че тук има фенове на Продавалник-а )
    Айде да се похваля с последното си попадение от там:

Тази според мен е по-подходяща за зимния сезох, мисля да я нося като захладнее.)
    А сега съм с тази
    (колкото и храна да отнасям от приятелките ми, че е неподходяща за летния сезон D)
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Супер фен Аватара на Christinna
    ^ Снимките не се виждат.

Голям фен
    Град
    София
    Суперски са, koshtramba!
    Queen of the Damned

Мерси на SmiLe_iSs_my_LiFe!

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Ето и моята на Люис Витон. От Продавалника е за 20 лв. Снимката е на моята чанта. http://srvimg14.prodavalnik.com/imag..._1_585x461.jpg

Нито се е скъсала, нито й има нещо. Желязна е. От една година ми е. С какво ли не съм я пълнила. Супер удобна е. Така, че може и у нас да си купите. Просто гледайте качеството.

Имам същата и от Испания. Почти едно към едно са.
    Ми случила си на що годе добра реплика и все пак 7 години едвали ще издържи без да мръдне изобщо. Гледам, че и дъното е различно. Според мен определено си струва парите, хем качество, хем стил, хем марката получваш. Харесва ми, че не е гигантска, но можеш да сложиш всичко в нея, което ми е много чудно къде ги побира тези неща. С късмет да си я носиш и дано наистина е толкова здрава, колкото казваш.
    Последно редактирано от Tikche : 08-07-2012 на 16:14

http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/...jeni-aksesoari Много си я обичам <3 Всичко ми побира
    http://static.lcwaikiki.com/ProductI...23Z8-G99_A.jpg Тази става и като клъч
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Tikche Виж мнението
    Мерси на SmiLe_iSs_my_LiFe!

Ми случила си на що годе добра реплика и все пак 7 години едвали ще издържи без да мръдне изобщо. Гледам, че и дъното е различно. Според мен определено си струва парите, хем качество, хем стил, хем марката получваш. Харесва ми, че не е гигантска, но можеш да сложиш всичко в нея, което ми е много чудно къде ги побира тези неща. С късмет да си я носиш и дано наистина е толкова здрава, колкото казваш.
    Аз не мисля, че ще изтрае и две години .
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си