- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мнение за кецове. Може ли(:
Колебая се м/у тези . Но най се спирам и колебая м/у - втория ред последните и последния ред - първите. За кои сте(:
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
ако бях момиче вероятно не бих обул тези боклуци за нищо на света
Момиче съм.И не ми харесват този тип кецове. http://www.google.bg/imgres?hl=bg&cl...:16,s:48,i:339 Такива ОБОЖАВАМ,защото са много удобни :Д ае,няма значение как изглеждат,да ми е удобно пък.:Д![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
На мен лично изобщо не ми харесват, но всеки с вкуса си.Ако ти мислиш, че ще са ти удобни носи ги ...![]()
Защо всички се хвърляте на тези Supra?!? Много са некачествени,по-зле са и от боклуците на Mat Star. За тези пари, които ще дадеш за тях, си вземи едни Converse... 100 пъти по-качествени са,издържат по 3-4 години,всекидневно носене.Както решиш де...на мен повече ми допадат първите на първия ред,от тези, които ти си споменала...иначе, на 4 ред, 1 ми харесват най-много.
![]()
Лично на мен не ми харесват.
Но нали знаеш, че всеки е с вкуса си. Ако на тебе ти харесват - не виждам какъв е проблема.
Все пак ти ще ги носиш, не някой друг. Трябва хем да са ти удобни, хем на самата теб да ти харесват.
Ooo supra.. аз ги харесвам,но не биха ми отивали на стила на обличане и само си ги гледкамне се учудвам от негативните мнения,грубички са си,да,но все пак са унисекс.Имам много приятелки,които ги имат и казват,че са много удобни.
според мен най-яки са сините със зелената подметка
Тези модели не са ли много стари?
I'm a shark , im a shark , suck my dick im a shaaaaaark .
НЕ че са стари моделите,китайски ментета са,от 100 км си личи.
Първите или първите от последния ред, хубави са.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
И аз не бих обула такива,но щом на теб ти харесват...може би най-хубави са последните от втория ред.