.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на awesomesheepy

Мнение за кецове. Може ли(:

Колебая се м/у тези . Но най се спирам и колебая м/у - втория ред последните и последния ред - първите. За кои сте(:
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

ако бях момиче вероятно не бих обул тези боклуци за нищо на света

Супер фен
    Град
    България
    Момиче съм.И не ми харесват този тип кецове. http://www.google.bg/imgres?hl=bg&cl...:16,s:48,i:339 Такива ОБОЖАВАМ,защото са много удобни :Д ае,няма значение как изглеждат,да ми е удобно пък.:Д
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

На мен лично изобщо не ми харесват, но всеки с вкуса си.Ако ти мислиш, че ще са ти удобни носи ги ...

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Dark_angel_s Виж мнението
    На мен лично изобщо не ми харесват, но всеки с вкуса си.Ако ти мислиш, че ще са ти удобни носи ги ...
    Нося подобни,в стил Луи Томлинсон :Д такива,но не успях да намеря снимка и постнах това,защото горе-долу са подобни :д
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Защо всички се хвърляте на тези Supra?!? Много са некачествени,по-зле са и от боклуците на Mat Star. За тези пари, които ще дадеш за тях, си вземи едни Converse... 100 пъти по-качествени са,издържат по 3-4 години,всекидневно носене. Както решиш де...на мен повече ми допадат първите на първия ред,от тези, които ти си споменала...иначе, на 4 ред, 1 ми харесват най-много.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Лично на мен не ми харесват.

Но нали знаеш, че всеки е с вкуса си. Ако на тебе ти харесват - не виждам какъв е проблема.
    Все пак ти ще ги носиш, не някой друг. Трябва хем да са ти удобни, хем на самата теб да ти харесват.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Ooo supra.. аз ги харесвам,но не биха ми отивали на стила на обличане и само си ги гледкам не се учудвам от негативните мнения,грубички са си,да,но все пак са унисекс.Имам много приятелки,които ги имат и казват,че са много удобни.

според мен най-яки са сините със зелената подметка

Синьо със зелено

Тези модели не са ли много стари?
    I'm a shark , im a shark , suck my dick im a shaaaaaark .

НЕ че са стари моделите,китайски ментета са,от 100 км си личи.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Първите или първите от последния ред, хубави са.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз не бих обула такива,но щом на теб ти харесват...може би най-хубави са последните от втория ред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си