.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Question Sci-Fi и хубави сериали/филми - издирване

Здравейте!
    От доста време имам проблем с намирането на хубави сериали и изведнъж, вследствие на случайно засегната тема, се сетих за този форум! Казах си, тук може някой да даде хубаво предложение което да ми е полезно в тази сфера

Та, търся хубави сериали или филми които да са с Sci-Fi тематика и да отговарят поне малко на физичните закони, да имат логична връзка в развитието си и да са с прилични костюмчета (за извънземни или подобни същества)!

Гледал съм - BattleStar Galactica, Stargate (SG-1,Atlantis,Universe), Sanctuary, Farscape, Terminator The Sarah Connor Chronicles, Firefly и доста други филми и сериали които не ми идват на ума в момента. Тези които изброих ги препоръчвам на всеки

Ще ми бъде интересно и да дискутирам филми и сериали предложени или споменати в тази тема, надявам се и на някой друг

ПС: Извинявам се предварително ако нарушавам някой от правилата на форума и ще помоля модераторите да едитнат каквото не им хареса, знам какво им е, но ето ме поредният отвратителен потребител

Повече от фен Аватара на Sapad
    Пробвай Falling Skies от Стивън Спилбърг (сериал). Мен лично много ми харесва, има излязъл 1ви сезон а 2рия в момента тече.. може да ти хареса. Става въпрос за извънземни, все пак е Спилбърг/

Цитирай Първоначално написано от Sapad Виж мнението
    Пробвай Falling Skies от Стивън Спилбърг (сериал). Мен лично много ми харесва, има излязъл 1ви сезон а 2рия в момента тече.. може да ти хареса. Става въпрос за извънземни, все пак е Спилбърг/
    Да, опасявам се че го гледам него
    Game of Thrones, Taken(пак на Спилбърг - ЗАСЛУЖАВА СИ) и Supernatural (последния сезон беше боза) и може би други
    -------------
    Между другото, според теб защо във Falling Skies извънземните оставят "бунтовниците" живи ами не ги нападнат "по - силно" и да приключат всичко?

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Eureka,Flashforward, Continuum,The Secret Circle,Fringe,Smallville, Sanctuary за тези се сещам в момента, прегледай ги.
    @Falling skies е те нали постоянно ги търсят да ги убият, но все не успяват(много ясно) сега стана доста интересно в последния епизод с новото "общество" enjoy
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

И за Eureka и за Fringe съм чувал добри неща, може би и двата ще ги гледам някога, за Continium (полицайката във времето) - чел съм му резюмето, но имам странното усещане че ще е боза, а за The Secret Circle същото Другите ще ги прегледам!
    А за Sanctuary - чакам следващият сезон
    -------------
    FallingSkies - В предпоследният епизод "The Fish head" каза че не искат да правят геноцид, а до колкото знам през войната във Виетнам, САЩ са откривали партизаните в горите чрез сателити и по - точно чрез инфрачервени лъчи, което предполага че извънземните трябва да знаят всеки техен ход без проблем. Също така онова момиче което е с извънземните, каза че е могла да предвиди до такава степен какво ще се случи, че да се появи на пътя на патрула т.е. не би трябвало изобщо да ги търсят За това се чудя каква е цялостната картинка (все пак Спилбърг прави добри филми)!

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от flix6 Виж мнението
    И за Eureka и за Fringe съм чувал добри неща, може би и двата ще ги гледам някога, за Continium (полицайката във времето) - чел съм му резюмето, но имам странното усещане че ще е боза, а за The Secret Circle същото Другите ще ги прегледам!
    А за Sanctuary - чакам следващият сезон
    -------------
    FallingSkies - В предпоследният епизод "The Fish head" каза че не искат да правят геноцид, а до колкото знам през войната във Виетнам, САЩ са откривали партизаните в горите чрез сателити и по - точно чрез инфрачервени лъчи, което предполага че извънземните трябва да знаят всеки техен ход без проблем. Също така онова момиче което е с извънземните, каза че е могла да предвиди до такава степен какво ще се случи, че да се появи на пътя на патрула т.е. не би трябвало изобщо да ги търсят За това се чудя каква е цялостната картинка (все пак Спилбърг прави добри филми)!
    за Continuum и The Secret Circle не знам(не съм ги гледал, просто за тях се сетих) и да и на мен не ми изглеждат обещаващи.
    Falling Skies@ Последния епизод е Death March и да ще видим какво ще измисли Стилбърг ^^
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си