.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Мда, това с 200лв яке ме уби. Невероятно яки палта има за по 70-80лв. Аз си намерих в "Зиг-Заг" едно, което ми върши работа 2 години вече, все 1 за мен е шито, право по мен ходи и топли като 2 юргана за 23лв. Ако, обаче, държиш да си маркова, хич не обвинявай обществото за нищо. Обвинявай се, че си разглезена и те е срам да идеш в обикновен магазин.

В което всъщност няма нищо срамно. Защото парите не правят човека човек. Правят го просто надут например или по-скоро свикнал на други условия. Но и парите са до време.

Като не си от богаташите - не се оплаквай, радвай се, че имаш покрив над главата си и не си останала гладна. А якета можеш 4 да си вземеш с 200 лева, и то кое от кое по-хубаво.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кифли няма вече бе бавни
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Много се радвам, че не прочетох цялата простотия. Или си гледала повечко извратени филми или.. не знам.... шокирана съм. Цялото това нещо е пълна глупост, стегни се и си отвори очите за реалността.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си