- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ръстът при момичетата !
Да ти колко си висока ?... Кое му е лошото да си висока и стройна от колкото трътлеста крава като Ким Кардашиян и т.н. Не искам да съм груба но все ми е едно дали харесваш по-ниските..![]()
Принципно момичетата надминават майките си, а момчетата - бащите си. Трудно би станала над метър и 70, но всичко си е строго индивидуално. И си зависи от гена. Възможно е да станеш, почти колкото баща си.
Edit:
Разсъждавай като голям човек. Не всяко момиче, което е ниско е неподдържано и дебело. Тъпо е. Аз съм колкото теб, на 16 години съм, но съм си доста слабичка с добре оформено тяло.
Защо се тросваш на одобрителния коментар? И като си останеш колко си сега или дръпнеш с 2 см. което е най-вероятният вариант, какво? Харесвай се каквато си, 5-6-10 см. няма да ти променят живота.
Да , човек трябва въпреки ВСИЧКО да се харесва нали... Никой няма недостатъци ! Всички сме идеални.... Не харесвам ниски жени и искам да съм висока ! Предполагам че си ниска и за това си го написала .
Оле, момиче, дано след някоя година като порастнеш да ти дойде акъла! Ами мрази се тогава цял живот, не мож всичко да е както го искаш, особено тези неща. По-висока съм от теб, но ми харесват по-ниски момичета - да! Женствено ми е, момичето да е малко, да излъчва нежност и беззащитност, а не да стърчи над мъжете.
Да и съм го написала, защото искам да те накрам да се чувстваш по-добре в кожата си, а не защото имам същите желания като теб!
Щом хората , които явно повече знат по темата за баскетобола и волейбола (не ми се навлиза в безсмислени спорове), казаха, че няма да се издължиш от товаа.. няма надежда за теб.
Отивай в Русия (или някоя друга държава) да си правиш операция на краката, за да ти станат по-дълги като ти е толкова мерак да си кобила.
Хайде живи и здрави.![]()
Добре Glam0rous извинявай ! Изтъпях покрай тази моя мания![]()
. Разбрала съм те погрешно..
Skullcrusherka - ''Кобили'' ?.... :X
Като пораснеш ,друго ще говориш,ама карай...На 14 съм,164/165 тренирам,да ти кажа,не е нужно да си висок,за да си красив
Досега,бях в едно училище,където момче над 165 НЯМА...сега,като се запознах с част от съучениците ми(училището се води "мъжко", та почти всички са от противоположния пол)...всичките са над 170,имаше един 200...покрай тях се губя
но на мен,така ми е супер и токчета да обуя, пак ще са по-високи
.
Дядо ми е 190,баща ми 177,баба ми 151/2,майка ми 166/5...
Иначе ,ако толкова много искаш, да си висока. Запиши се на баскетбол или на волейбол.![]()
Да не мислиш, че 165 е нормално, това е смешен ръст за мъж. Мисълта ми е , че трябва да престанете да се нагаждате според ръста на мъжете. Ти ако си 170, пък твоят хубостник също е 170, това не означава, че си висока кобила, а напротив, че той просто е недоразвит (образно казано).
АЗ мисля, че тези спортове помагат, но не мисля, че 170 можеш да станеш. И майка ти, и баща ти са ниски.
Като си имам чедо един ден, ако е момче - ще го запиша на плуване или баскетбол. Ако е момиче - не съм сигурна, но колкото и клиширано да звучи - може би на балет, че едно момиче винаги си личи, че е балерина, много изправена стойка имат.
Моля ви пишете още коментари . Имали някой който е имал по-ниски родители но е висок въпреки това ? Знам че това е ген но съм чувала че имало такива случаи , но това е било от далечен роднина..![]()
спокойно и аз съм ниска на 19 съм и съм 165 и съм 47 килограма според мен е добре да си по нисичка защото като сложиш токчета няма да си по висока от гаджето ти а малко по-ниска, мнозинството мъже не харесват кобили все пак![]()
Вуйчо ми е 1,90,въпреки че татко му е към 1,70,а майка му малко над метър и половина.
Може да израснеш,може пък и да си останеш толкова висока,колкото си сега-и двата варианта бих ти ги гарантирала,предвид инфото,което имам за теб.
Тъй-а да запитам тези,според които от баскет/волейбола се расте-каква е логиката? Скачаш и порастваш,тЕй ли? То тогава атлетите,дето тренират овчарски скок трЕбе да са гиганти някакви...
*пък не са О.о
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
сорка,дабъл постинг xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Възможно ли е спортът да повлияе на растежа?
Да. Костите са подвластни на гравитационната сила, тя им е основната пречка за растежа, нея те първо преодоляват по пътя си "нагоре" във всичките й форми - тежест на тялото, гравитация върху самата кост и други. С нея се "борят" и редица спортове. Ето какво добавя професорът по отношение на този проблем:
"Младите кости реагират по-ефективно на физическите упражнения, отколкото костите на възрастните хора. Най-предпочитани са антигравитационните упражнения (тези които противодействат на земната гравитация) - ходене, гимнастика, аеробика, игри с топка, състезателни спортове, танци. Децата и подрастващите, които редовно правят физически упражнения, показват значително увеличение на костната маса. "
Следователно, спортове като баскетбол, волейбол, скачане, набиране на лостове, танци, плуване и други в растежна възраст могат да окажат значителен благотворен ефект върху растежа на костната система. За любители на фитнеса и силовите спортове има и неприятна новина. Силовото вдигане, борбата и други спортове увеличават гравитационната сила върху костите и ако се правят прекалено интензивно или твърде натоварващо, могат да повлияят неблаготворно на растежа. Използвайте ги умерено!
Спортът помага да развиеш докрай генетичния си потенциал(стига да се храниш като хората)
Обаче няма как да те извиси до 2 метра,ако според информацията в ДНК-то ти е заложено да пораснеш максимум до 1,70...
*бтв,не мисля,че трябва да се набърква гравитацията,ама щом тъй разправят
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born