.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Моля помогнете ми :) приемам всякакви съвети и мнения :) ???

Здравейте аз сам момче от Пловдив на 15 години и харесвам едно момиче от моят квартал ... преди време бяхме заедно но аз постъпих много тъпо докато бяхме заедно ... тя преди около 1 месец ми беше намекнала че ме харесва ама нищо не направих ... днес докато бяхме на вън е чух да си говори с едно момиче че се е зарибявала с едно момче от Facebook аз даже и не го познавам даже и не знам как му е Facebook-a ... и сега не знам какво да и кажа за да може пак да се съберем заедно ... Приемам всякакви съвети и мнения !!! ???

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Оценяваш нещо, след като го загубиш. Покани я да излезете и виж как ще се държи или просто я остави да си живее живота, защото си пропуснал два шанса.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

мерси се пак но не искам да се отказвам ... смисъл тя не знае че в момента я харесва и не знам как да и го кажа

Град
    Covington, Georgia.
    Казах ти, покани я да излезете. Там ще си проличи какво мисли тя.

soulless

Град
    Covington, Georgia.
    За нищо, успех. И друг път не си пропилявай шансовете, а мисли.

soulless

няма да откажа други мнения и съвети

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Остави я да си живее живота. Имал си два пъти шанс, за да го направиш, но не си мислил навреме. Да си! Остави я да се пробва с новото момче и да е с друг. За да се научиш следващия път да не оценяваш какво имаш, чак когато го загубиш.

Просто завържи разговор. Момичетата чакаме първата крачка. Заговори я... Тя може да те харесва, и да чака нещо повече .. Не знам. Пиши и. Няма да сгрешиш. Ако е спряла да има чувства към теб, поне ще се сближите и ще станете приятели. А това не е малко.
    П.П. Недей да и казваш веднага, че я харесваш. Завържете разговор, излезте - и виж как ще се държи тя. Според мен ще разбереш, ако те харесва.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Ахам на 15 ... sure Заговори я просто и я покани да се видите на някое хубаво местенце (изключвам мола).Бтв от кой квартал сте ?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Излезте, поговорете си
    Ако има чувства към теб, ще ги покаже
    Недей да прибързваш като й казваш, че я харесваш
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Трябваше да помислиш преди това.Изпуснал си цели 2 шанса.Сега не ти остава друго,освен направо да й кажеш.И побързай,защото като гледам момичето към друг се е запътила!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си