.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Заслужава ли си?

Здравейте, нов съм във форума, но от това, което видях разбирам, че има "компетентни" лица, от които бих могъл да получа интересни мнения и съвети. :P Дилемата е следната: от известно време танцувам в ансамбъл за народни танци и там се запознах с едно много симпатично момиче. Не си говорехме много. Общо взето бяхме на здравей-здрасти. Бях я поканил да отидем на кънки, такъв беше сезонът, но не се състоя тази ни среща. Имахме турнета с ансамбъла и започнах да я опознавам. Разбарх, че имаме доста различия. Това, което най-много ми направи впечатление и ме подразни е, че с още едно момиче от състава започнаха да си позволяват малко повече от нормалното. Не знам какво съм им направил, но започнаха да се заяждат с мен. На последното турне се скарахме тежко. Тя (въпросното момиче) ме обвиняваше в някакви абсурдни неща, които останалите приятели от ансамбъла можеха да потвърдят, че не са верни. И така, от близо месец ще стане скоро, въобще не си говорим. Забелязах веднъж да се опитва да осъществи контакт с мен и й отвърнах, но засега няма промяна. Проблемът е, че напсоледък изобщо не излиза от ума ми. Често се сещам за нея, премислям какво се е случило преди... Объркан съм. Наистина ми допада и мисля, че бих могъл да изгладя отношенията ни. Чудя се това някакво тежко влюбване ли е или просто моментно? Заслужава ли си да се опитам да възвърна старите ни отношения, или да оставя нещата така, както са?

Повече от фен Аватара на mechone
    Според мен е моментно, но все пак опитай. И й кажи тези неща, които ги написа тук на нея, а не на нас.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Първо помисли дали си струва. Ако мислиш, че да тогава оправи нещата, макар че тя трябва да ги оправи.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на LeprikonA
    От описаното става ясно, че тия "стари отношения" са били чисто "здрасти, к'о правиш". Мисля, че връщането до това ще си стане и без каквито и да е усилия.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Струва ми се е, че е моментно и само толкова. Дали да се пробваш или не си е твое решение, стига да помислиш и да решиш дали си заслужава.

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    От описаното става ясно, че тия "стари отношения" са били чисто "здрасти, к'о правиш". Мисля, че връщането до това ще си стане и без каквито и да е усилия.
    Всъщност преди да се скараме бяхме достигнали приятелски отношения, но за кратко.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Не си заслужава.Явно мацката е п***а

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Мисля, че е моментно
    Но все пак ти си решаваш
    Преди това си помисли дали си заслужава
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
    Преди това си помисли дали си заслужава
    Ама то момчето точно това пита

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на notlike
    Я, тука е интересно. Тя май нещо те понамразва. Давай! Натисни газта и се пробвай. Проблемът беше, ако си й безразличен, тогава си обречен. Ама по това, което съдя, май си й бил, но щом веднъж й влезнеш в главата и почне да пробутва работи за теб, значи мисли за твоята персона, т.е. - има интерес и е ред да действаш.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Jamiroquai Виж мнението
    Здравейте, нов съм във форума, но от това, което видях разбирам, че има "компетентни" лица, от които бих могъл да получа интересни мнения и съвети. :P Дилемата е следната: от известно време танцувам в ансамбъл за народни танци и там се запознах с едно много симпатично момиче. Не си говорехме много. Общо взето бяхме на здравей-здрасти. Бях я поканил да отидем на кънки, такъв беше сезонът, но не се състоя тази ни среща. Имахме турнета с ансамбъла и започнах да я опознавам. Разбарх, че имаме доста различия. Това, което най-много ми направи впечатление и ме подразни е, че с още едно момиче от състава започнаха да си позволяват малко повече от нормалното. Не знам какво съм им направил, но започнаха да се заяждат с мен. На последното турне се скарахме тежко. Тя (въпросното момиче) ме обвиняваше в някакви абсурдни неща, които останалите приятели от ансамбъла можеха да потвърдят, че не са верни. И така, от близо месец ще стане скоро, въобще не си говорим. Забелязах веднъж да се опитва да осъществи контакт с мен и й отвърнах, но засега няма промяна. Проблемът е, че напсоледък изобщо не излиза от ума ми. Често се сещам за нея, премислям какво се е случило преди... Объркан съм. Наистина ми допада и мисля, че бих могъл да изгладя отношенията ни. Чудя се това някакво тежко влюбване ли е или просто моментно? Заслужава ли си да се опитам да възвърна старите ни отношения, или да оставя нещата така, както са?
    Отиваш и й казваш на ухо, че никой да не чуе, " ща чукам на задна" и мааааазна усмивка. После игнор.

Ефектът ще е голям.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си