.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    докато я иди в СУ и да видим дали ще стане точно така
    и преди да ми кажете ''то щото СУ е много престижен'' погледнете статистиката за унита на МОН, те поне няма как да ви излъжат..
    Ами общо взето... Позволи ми да съм малко по- информирана от теб (не за друго, а защото уча там)
    Имам колеги, които влачат по 5-6, а може би вече са 7 изпита, въпреки че имаш право само на 2, с молба до декана на 3. С 6ца по едното и 4ка по другото можеш да влзенеш право-да. Може да не си чула да се влиза с 3ки, но чу ли тази година какви са оценките по литература? Мисля, че скоро и 3ка ще става. И все пак й препоръчах да кандидатства в СУ, ако става дума за право.
    Имам чувството, че и най- големите мекотели ще са на абсолвентсткия бал и ще завършат с нас.

Университетът е по-добър от останалите, но не мога да се съглася, че е много добър сам по себе си. Това е, което исках да кажа.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ами общо взето... Позволи ми да съм малко по- информирана от теб (не за друго, а защото уча там)
    Имам колеги, които влачат по 5-6, а може би вече са 7 изпита, въпреки че имаш право само на 2, с молба до декана на 3. С 6ца по едното и 4ка по другото можеш да влзенеш право-да. Може да не си чула да се влиза с 3ки, но чу ли тази година какви са оценките по литература? Мисля, че скоро и 3ка ще става. И все пак й препоръчах да кандидатства в СУ, ако става дума за право.
    Имам чувството, че и най- големите мекотели ще са на абсолвентсткия бал и ще завършат с нас.

Университетът е по-добър от останалите, но не мога да се съглася, че е много добър сам по себе си. Това е, което исках да кажа.
    Хаха, the richbitch, кофти късмет имаш май. Все ти се налага от собствен опит да убеждаваш пишещите тук , че едикое си учебно заведение не е някаква суперненадмината образователна институция, независимо дали става дума за гимназия или уни.Ама те ни приемат, ни предават май. Знаят си своето, нищо,че не учат там.Вместо да чуят и думите на човек с преки наблюдения.Ама нали всеки си е free, нека се пъне да доказва нещо си през сайта на МОН.

Това,че си чул от нз си кои си нещо за СУ или за някой друг университет не означава,че той е най-добрия.....За всеки ще чуеш и положителни и отрицателни мнения....като не си достатъчно информиран/а не пиши коментари....смешни сте....ето therichbitch изказва мнение в което 100% от казаното е истина.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    ......
    Какво да се прави, съдба
    Тя не че се опитва да докаже нещо, просто я засърбя езикът да се изкаже крайно "подобаващо". Хубаво, че днес аз нямам сърбежи хех, та опитвам с добро да обясня

Така е ......злобата и завистта са много опасни...... :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си