- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ще се побъркам! Май имам мишка в стаята !
Аз малко се съмнявам, че е мишка/мишки, шях да я/ги чувам.
Странно защо, имаш котка, а не усеща нищо. На село като са се вмъквали мишки в стаята на баба ми винаги сме пускали котката, като не и отнема повече от 2-3 минути за да улови това, което е влязло.
Точно, имам и кучета и котка... малко странно, плюс това както казах, нищо не се чува.
Абе котката е домашна как очаквате да реагира?!
Тя е свикнала "мишките" да излизат от хладилника вече готови,сготвени и сервирани,а не да лови ...
Вярно,че са си диви животни и би трябвало да им е вродено ама до сега като не е попадала в ситуация,в която да се налага да лови как да го направи сега като не я и пускат в стаята?!
А мишката може и от входната врата да се е шмугнала,и от съседна тераса ...
Най-добре вземете един капан и сложете някакъв плод вътре или семена.Сиренето не е най-удачния вариант,макар да е всеизвестно,че по анимациите мишките го обожават.
А това с удавянето в кошче за боклук ми прозвуча толкова гадно,гнусно,противно,мъчи елно и т.н.,че не е истина просто ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
О, спомням си, че и ние преди имахме мишки и оставихме отрова на доста места. Един ден както си стояхме чухме нещо да хрупа и какво да видим... Котката яде от отровата за мишки... От тогава я обявихме за най-лудото животно на света! После повърна и отиде в градината, легна и помислихме, че ще умре... Обаче се оправи. След време пак яде малко отрова. Добре, че бяхме там, иначе не знам какво щеше да стане, ако беше изяла цялата отрова...
Ако не искаш да те безпокои. и да не излиза за да се виждате на 4 очи си пускай музика ,която да канти през цялото време докато си във стаята независимо какво правиш /спиш,хапваш и прочие. със сигурност не слагай отрова има вероятност да си натровиш животните ,а и ако се натрови мишока ако се скрие някъде после ще стане голяма миризма. най-добре капан
Сложихме отрова, огромтичната хлебарка току-що се показа на средата на стаята едвам движеща се, хапнала си е от отровата значи. Животните ми не са влизали в стаята от 2-3 седмици, нищо им няма. Мишки пак казвам, че не чувам да има, щеше да се чуе по няк'ъв начин, те не са толкова безшумни. Мисля, че е било от хлебарката. Щях да издивея като я видях сега пак.. ама поне знам, че вече не живее в стаята ми!
^ Трябваше да я снимаш.![]()
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
мишката я е по-страх от тебе,няма да те изяде,знам,че мишките за гнусни,но съм против убиването им.Всяко същество има причина да е тук и сега,ние не можем да казваме кое е вредно и кое не.Но понякога се налага ;д
Замисляла ли си се , че може да е караконджул![]()
![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ти да не си ималатакава хлебарка, че да маркира така стаята? оО
Сигурна ли си, че нямаш мишле? Малко, сладко, цвъркащо, мятащо болести насам-натам? М?
С капан е най-безопасно в твоя случай.
ще кажа само the fuck....
такова голямо аки от хлебарка?!?!
В квартирата ми мислехме, че имаме мишки, а се оказаха врабчетата, които влизаха през отворената врата на терасата. Така, че и това го има като възможност.
n00bs