.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Ами то вече се случи.. Днес срещнах най - добрият ми приятел и с мен беше най - добрата ми приятелка, стояхме и си говорехме, и мина сестра му на бившия ми . Побиха ме тръпки понеже тя има наглостта да си играе на счупено телефонче, тоест да си притурва доста, когато говори за нещо и ме побиват тръпки какво ли е измислила и какво ли му е казала и честно казано ме е страх да излизам след случилото се, не знам на онзи къде му е акъла и какво може да ми направи
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Странно. В негов съвсем нормален ден с нормално отношение и настроение, му кажи да отиде и да се прегледа. Звучи ми, че е психически нестабилен, не знам точно как се нарича болестното състояние. Принципно съм на мнение, че в такива случаи всеки заслужава втори шанс, но в случая не знам. Не заслужава , според мен. Зарежи го и бягай, колкото се може по - надалеч. Не може това да продължи вечно. А щом не си щастлива, какъв е смисъла изобщо да оставаш с него ?

Edit: Под "в такива случаи" имах предвид за болестното му състояние/психическата нестабилност.

Съгласен съм..или просто някой/я му говори простотий за теб и той вярва и за това се държи така..може би има друга която иска да е с него и говори така за да ви скара и раздели...има ги всякакви не бих се учудил ако съм прав )

Голям фен Аватара на magita
    ^^ Ее т'ва че някой му говори глупости или пък иска да скъса с нея изобщо не му дава право да и посяга, обижда и да я напада по тоя начин.
    Още от самото начало, когато се е променил е трябвало да го зарежеш. Надявам се да не почне циркове, защото става още по-грозно
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Не иска да къса с мен, иска да сме ПОСТОЯННО залепени един до друг, да може да ме командва, да ми казва какво да правя, да ме контролира, изляза ли с приятелка почват скандали с кое момче съм излизала с кой съм правила секс и тъй нататък, едни сръдни едно чудо, няма оправия. И постоянно говори някакви налудничави неща от сорта на "Никога няма да те оставя намира и да бъдеш с друг - това няма да се случи " и просто на моменти усещам психично-налудничавата нотка, с която го казва.. Един вид е обсебен от мен и някой друг докосне ли ме и погледне ли ме - аз трябва да съм посинената. Има БОЛЕСТНА ревност, която за мен е нелечима и просто нищо не помага, дори нежното ми държание и обноски и труда ми да се промени, НИЩО НЕ ДЕЙСТВАШЕ.
    Аз съм човек, който обича свободата, понеже цял живот нашите са ме спирали от всичко, просто обичам да съм свободна, да излизам с приятели, да се държа като нормален човек, а той не ми го позволява
    Последно редактирано от twilightkid : 08-09-2012 на 12:22
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Спокойно, всичко ще се оправи. За нищо на света не се връщай при него, хубаво е че си споделила с приятелите. Щом изпитваш страх, излизай с тях да не си сама и не се притеснявай. Не може да живееш постоянно в страх, поговори с вашите или заповед от полицията.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си