- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да разбера какво се случва
Ами то вече се случи.. Днес срещнах най - добрият ми приятел и с мен беше най - добрата ми приятелка, стояхме и си говорехме, и мина сестра му на бившия ми . Побиха ме тръпки понеже тя има наглостта да си играе на счупено телефонче, тоест да си притурва доста, когато говори за нещо и ме побиват тръпки какво ли е измислила и какво ли му е казала и честно казано ме е страх да излизам след случилото се, не знам на онзи къде му е акъла и какво може да ми направи
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
^^ Ее т'ва че някой му говори глупости или пък иска да скъса с нея изобщо не му дава право да и посяга, обижда и да я напада по тоя начин.
Още от самото начало, когато се е променил е трябвало да го зарежеш. Надявам се да не почне циркове, защото става още по-грозно
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Не иска да къса с мен, иска да сме ПОСТОЯННО залепени един до друг, да може да ме командва, да ми казва какво да правя, да ме контролира, изляза ли с приятелка почват скандали с кое момче съм излизала с кой съм правила секс и тъй нататък, едни сръдни едно чудо, няма оправия. И постоянно говори някакви налудничави неща от сорта на "Никога няма да те оставя намира и да бъдеш с друг - това няма да се случи " и просто на моменти усещам психично-налудничавата нотка, с която го казва.. Един вид е обсебен от мен и някой друг докосне ли ме и погледне ли ме - аз трябва да съм посинената. Има БОЛЕСТНА ревност, която за мен е нелечима и просто нищо не помага, дори нежното ми държание и обноски и труда ми да се промени, НИЩО НЕ ДЕЙСТВАШЕ.
Аз съм човек, който обича свободата, понеже цял живот нашите са ме спирали от всичко, просто обичам да съм свободна, да излизам с приятели, да се държа като нормален човек, а той не ми го позволява
Последно редактирано от twilightkid : 08-09-2012 на 12:22
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Спокойно, всичко ще се оправи. За нищо на света не се връщай при него, хубаво е че си споделила с приятелите. Щом изпитваш страх, излизай с тях да не си сама и не се притеснявай. Не може да живееш постоянно в страх, поговори с вашите или заповед от полицията.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()