Цитирай Първоначално написано от eclipse3 Виж мнението
знам,че въпросът е малко тъп ,ама тези лентички за френски маникюр в аптеката ли се продават? ;д и горе-долу каква им е цената? ии после като си ги купя , изрязвам една лентичка(предполагам се продава една дълга и се реже на парченца,колкото ти си прецениш,нали?) таа готовата вече лентичка я слагам на нокътя и тя веднага ли се лепва? нали не трябва да слагам нищо друго върху (под) нея? и после като я сложа , слагам какъвто лак съм избрала за долната част на нокътя(прозрачен може би,като на снимката) и чакам да изсъхне ,след което махам лентичката и на останалото свободно място слагам къвто лак съм си избрала? ;д (отскоро си правя маникюр и за тва съм толкова индиански настроена ;д;д)
Продават се в козметични магазини http://petkidis.com/petkidis/26--28.html ето как изглеждат, моите са същите, първо слагаш лентичката (както е показано), слагаш лак (би трябвало да се сетиш къде трябва да е лака с цвят ), махаш лентичката и отгоре с топ лак и ако е така както ти го беше описала според теб за какво ще са тези ленти ако слагаш лак след като я махнеш