.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Unhappy Как да си го върна обратно?

Скъсах с гаджето ми преди около 2-3 месеца с причината, че не го обичам и си харесвам друг. Е въпроса е, че след 1 месец кеф осъзнах, че той ми беше първата любов и дори да съм харесвала друго момче все още обичам и съм влюбена в бившия. След като осъзнах това се опитах да "замажа" нещата като започна да излизам с други момчета, но връзките не продължаваха пожече от седмица, защото единственото момче в главата ми беше той. Та въпроса ми е как мога да си го върна обратно след всичко което се случи защото не мисля, че мога дълго да живея пълноценно по този начин след като всеки ден съжалявам колко тъпо съм постъпила.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Какви са сегашните ви отношения ?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Осъзнаваш какво си имал, чак когато го загубиш.

Не, че нещо. Ама ти си му казала, че нямаш чувства - леко съмнително ми изглежда да ти прости и да пробвате отново. Например аз не бих, дори да имам все още чувства. Не бих се занимавала с човек, който веднъж ми е показал, че не иска да е с мен.

Ще ти мине.
    Дай си почивка. Не излизай с момчета, отпочини си. Не бъди на принципа: клин клин избива. Не действа, а само нараняваш себе си и другите. Да си осъзнала навреме, че той уж ти е първата любов, не след месец и след тази твоя постъпка.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да - зарязала си го, той е спрял да ти тича по задника, и ти изведнъж (като гръм от ясно небе) осъзнаваш, че действително го обичаш и че той е първата ти любов.

Айде, моля ти се. Избий си момчето от главата. Не знаеш какво искаш, а то не заслужава да бъде с такава като теб.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ама ти като си осъзнала, че искаш да си си с него и вместо да пробваш да се съберете, си пробвала да "замажеш" положението с разни кратки връзки.
    Твоето не са чувства, това си е чиста прищявка, защото не ти върви след гъза момчето.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Осъзнаваш какво си имал, чак когато го загубиш.
    Сигурно... Ако не оценяваш някого докато е в живота ти, няма да го оцениш никога. Поне не в истинския смисъл; ако си достатъчно заблуден, може и да си повярваш, че ти липсва.
    Остави нещата както са сега и си дай почивка от момчета известно време.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Излезте и поговорете ако иска. Ако не иска, не го притискай.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

ами приятели сме...

Ма как все се сещате, че много ги обичате тези момчета чак след като ги зарежете. Остави момчето на мира и си намери някой друг, ако се съберете пак заедно, само ще си губите времето, понеже ти сега живееш със спомена за него, а човешкият мозък има способност да помни най-вече най-хубавите моменти

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ако тоя се върне при теб, ще направи голяма грешка и ще е голям балък. : )

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако бяха силни чувства, нямаше да "замазваш" положението. Според мен просто не знаеш къде те сърби.

Не проваляй живота на момчето, това ще ти кажа. Не му досаждай, да си го оценила навреме ! Жестоко е да го чуеш от хората във форума, ама ми е писнало от такива хора с дефект като твоя - заебаваш някой, който те е обичал, ходиш си по други и после пак искаш да се върнеш при него, щото се сещаш, че никой няма да ти тича така по задника, както го е правил той. Да си се осъзнала навреме, не му обърквай живота, остави го да намери момичето, което ЩЕ ГО ОЦЕНИ, ДОКАТО ГО ИМА, а не, след като го загуби (като теб).
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    След дъжд,качулка.
    Няма как да го върнеш,какви са тези твои чувства?Вместо да се бориш,защото "уж" го обичаш ти си "замазвала" положението.Е,ще ме извиняваш ,но ако на това викаш любов....
    ПС:не се бъркай в живота му,остави някой друг да го оцени и да го пази,докато ти се чудиш къде да се почешеш .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си