Вечната война между бедни и богати. Дали си облечен с някоя маркова тениска или с тениска за 5 лв. какво значение има за Бога?!? Мога смело да ви кажа, че гледам да си купувам евтини дрехи:1.Защото в моята възраст не мисля че е необходимо да си облечен с някви супер скъпи дрехи, защото растеж супер бързо и случайно все още си дете и не умееш да пазиш толкоша добре, дори и да става въпрос за дреха.
2.Защото често ми се случва да си купувам тениските специално с мои пари, защото с мама купуваме необходимия брой, тъй като не съм от най-богатитте поне не при мама, при тати сме малко по-богати но не много, мисля, че и от двете страни сме нормални и средни, и така де, а аз когато си харесам някоя и искам просто да я имам, тогава сия купувам сама.
Вярно е, че е хубаво да носиш по-специални и по-скъпи дрехи за по-специални случеи. Например аз съм присъствала на новогодишно тържество, което беше проведено със специална регистрацич за моето семейство и кръга ни от приятели, където трябваше да се облека по-специално,но не мисля че за училище например са подходящи дрехи, като за бал!!! Мнения?!?