Никога,никога,никога не съм давала много пари за дрехи,просто защото го смятам за абсолютно ненужно.Честно казано съм на принципа "по-добре няколко блузи от обикновен магазин/втора употреба,отколкото една от мола".Не че и от мола нямам попадения,но просто не пазарувам често от там.Обичам да комбинирам дрехите си по всякакви начини,а молчетата не ми вършат работа.Затова просто обожавам вторите употреби. <3 Приятелите ми винаги са се чудили как намирам такива дрехи оттам и даже зарибих много от тях и вече се ровят с мен.Без да се изхвърлям мога да кажа,че ВСИЧКО в гардероба ми е марково,а пари за дрехи на нашите отдавна съм спряла да искам-купувам си ги със спестявания и стипендията.И никой не може да ми каже,че се обличам "евтино",защото никога не е проличавало .И от форома съм забелязала,че няколко от стилните момичета пазаруват от вторите употреби,но единственото,което се вижда като ги погледнеш е стил .Има и другата крайност-много мои познати кифлета си харчат бащините парички за безвкусни и кичозни дрешки,които действително изглеждат долнопробни,въпреки цената си.
Като заключение мога да кажа,че относно дрехите не се налага да имаш много пари-имаш ли развито въображение и чувство за стил,никой не би те нарекъл "беден",или "евтин".