[QUOTE=stelit0;10329653]alex_alexiewa "а от евтините обувки мама ми е казала че ще зашочнат да ми миришат краката ии за това за обувки специално гледам да са над 100 леваа " e ме разби просто...не мога ..faceplam. 1-во ако искаш обувки не от сто лева,а от 100 хиляди лева си купи..няма да да станеш по умна моето момиче..аз съм потресена колко комплексирани хора има...самия факт,че истъкваш,че си фото модел (което за мен значи "правя свирки и бързо се събличам пред "фотограф" за без пари") е доста нарцистично,детско и глупаво и 2-ро ако нямаш усет,стил и вкус и за 1 милион да се облечеш пак ще изглеждаш смешно.
комлексарите са тези които са направили темата може ли да пазаруваш от втора употреба кой знае кой ги е носил тези дрехи стегнете се малко смешно е и мила не си ме виждала и не ме познаваш като не можеш да си позволиш не ме обиждай защото си личи че ти си комплексарката в случея и не можеш да кажеш дали добре се обличам като носиш дрехи от 2рата ръка айде моля ти се вземи се в ръце... бол от комплексари