Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
Как така не издържат?Аз имам дънки,които струват 23 лв,и вече ги нося около година и им няма нищо като нови са.
По темата:С 100 лв в Димитровград на пазара ще се облека за цяла година.Не разбирам защо така се делят на бедни и богати,но и на днешното поколение никакво възпитание не им дават.
В случея дали дънките струват 23 лева или 123 лв. няма абсолютно никакво значение Важно е една дреха да е съобразена с фигурата ти, цвета ,материята и тн. Ако някой има възможност да се облича с по-скъпи дрехи си е негова работа . Но изказването,че ако обувките са под 100 лева щели да и миришат краката ме уби :Д то е ясно че ботуши примерно не е хубаво да се копуват от искуствена кожа ,но това е съвсем различно от смешното изказване за цената. Изкуствената кожа пропуска вода не топли и ред др. Но принципно цената не е определяща. Аз имам и доста скъпи дрехи имам и блузи от по 10-20 лева от разни намаления. Еми пазя си нещата и нищо им няма и на евтините и на скъпите. Обаче ако човек няма вкус..какво значение има за какви пари е облечен?! Има момичета който са облечени от горе до долу с маркови дрехи но нито цветово са съчетани,нито като материи,нито нищо...