- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Държание след раздяла
Здравейте! Искам да попитам как да се държа след връзка, в която всичко е било хубаво за малко и след това не се е получила магията. Въпроса е там, че искам да запазя уважението между нас, но не знам как да се държа. Да бъда нахален и да разговарям с нея или просто да я оставя на мира, да си продължи пътя, без да я занимавам. Вие най-добре знаете след повечето връзки започват проблеми, депресии и отчуждение. Когато си пишем не получавам вниманието, което преди имах. Нормално е да е така, но ако времето лекува дали след време ще има един по-активен разговор, просто приятелски. I wanna just respect!![]()
Остави я на мира. За какво ще се буташ някъде, където не ти е работа? След време, когато страстите и чувствата около провала на връзката ви утихнат, може би ще можеш да разговаряш нормално и чисто приятелски с нея.
П.П. Последното ти изречение на английски е написано грешно. Какво искаш да кажеш? Искам респект или искам да уважавам? Не става ясно.
Не се натискай много. Аз също съм от хората, които предпочитат да си кажат поне едно "Здрасти" като се засекат по улицата с бивш. И всъщност има 1-2 човека, с които се поздравяваме, когато се засечем. Смятам, че това е нормално държание, респект. Не е нужно да сте големи приятели. Но това е моето мнение. = )
^^^
Бургас <3
здрасти,според мен точно сега (в началото) не трябва да нахалстваш и да изявяваш голямо желание да говориш с нея(в това няма нищо лошо де) ,но мисля,че първоначално може да сте на 'здрасти' и 'чао' (ти си решаваш за тва,разбира се) след като измине някакво време,може да започнете ей така,дори без да забелязваш ,че го правиш с целта на всяка цена да говориш с нея,а един вид ти идва от вътре и е някак естествено(неволно) да обсъждате дадена тема например. разбирам те,защото имах едно гадже, с което като скъсахме първите няколко седмици ,майй,не си говорихме ии много-много не се и поздравявахме..ама след време някак не ми правеше впечатление и без да се притеснявам,че ако го заговоря,ще ме заболи или нещо др(ако не съм го преживяла още или нещо такова) си общувах с него и така.. то си зависи много и от човека всъщност. попринцип знам ,че е хубаво да запазиш добри отношения с бившия/бившата и да си останете приятели,ама не при всички ни се получава
Ако ти си я зарязал ,остави момичето самО да се оправи,не я търси,не и пиши,по-добре ще е за нея.
Иначе не мисля,че е възможно приятелство след връзка..просто защото винаги ще има някакви чувства,а и докато ходите си става навик да сте си и приятели и ..после става мазало.
Остави я малко. След време може и да сте някакви приятели, но не очаквай чак много близки.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Остави я на мира.
Едно "здравей" би било напълно достатъчно. Все пак е нормално след раздяла да е така. Имай предвид, че хората рядко запазват приятелство след връзка - така, че не си давай много надежди. Ясно е, че не искаш ей така да свърши всичко. Но поне в началния стадий, докато изчезнат страстите и чувствата помежду ви, поне.
От голямо значение е как сте приключили връзката. Ако това е станало с разговор и спокоен тон, по взаимно съгласие, нищо не пречи от време на време да я търсиш, ей така, да се поинтересуваш как е чисто приятелски. Ако обаче единият е зарязал другия, без значение кой-кого, не се ври в полезрението й известно време. Естествено поздравявай я като се засечете, една-две приказки, колкото да не е без, но не се натискай за повече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Бира и компютърни игри. Няма да усетиш как ще минат 5 месеца и докато се осъзнаеш, вече ще й е минало и ще си разговаряте нормално.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това е вярно.
Но имай предвид, че истински приятели няма как да сте. Просто няма как да е безкористно приятелство и тя да се радва, че си имаш нова приятелка или ти, че тя си е намерила друг.
Най-тъпото нещо, което можеш да направиш, е да плюеш човек, с когото си бил. Тотална липса на уважение към него, а и към самия себе си. Само споменавам.