- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- АНТИ - фен тема на чалгата
исках да кажа, че това е фен темата ни![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Това какво ще стане от едно дете зависи от родителите, не от чалгата. А това, че са тъпи се дължи главно на образователната ни система. Чалгата е просто музика, както всяка друга.
Донякъде съм съгласна,ама образователната ни система вече на никого не влияе,така че квото и да говорим...няма почти никакъв принос.
Родителите играят важна роля. Тва ,че в чалгата се пеело само за коли,пари и ебане,еми и в други жанрове за тва се пее. Да прем да слушаме тогава. Много зависи до човек. И лично мое мнение - не е задължително да слушаш чалга, за да си чалгар. Тва е състояние на душата.
maDamn
С чалга стават най-яките купони. Всеки я слуша, защото може би е готина. Моделът на поведение не се влияе от музиката, а от самото обществоима пропадняци, които не слушат чалга, и обратно
не слагай всички под общ знаменател
Добре ,бе, и аз съм била в лоша компания,ама съм си направила на времето някви изводи с помощ или без на наще. Достатъчно добре ми бяха набили в кофата някакви неща,по които да се водя,а и явно съм ги разбирала,за да си дам сметка.
Най-много влияе комуникацията със семейството,щото на всеки малък льольо му се иска да е готин като каките и батковците.
maDamn
поздрав за всички анти - чалгари!
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
фен на анти-фен темата :3
Не искам да изглеждам като някаква псевдо хейтърка, а всъщност да я слушам, съвсем не е така и мога да кажа защо.
Като съм на място, на което има чалга се чувствам евтино, дори ме е срам. Наистина ми се е случвало да мина от някъде, от където се дъни яко чалга и да почувствам срам, истински срам, било покрай някоя кола, или апартамент с отворена тераса. Връща ме в детството (което беше прекрасно), дори ме кара да се чувствам... тъжно. Не заради самата музика и шибаните й безсмислени текстове, не заради лигавите балади. Не ми харесва.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
нормално е да се чувстваш евтино при подобна обстановка. Най - малкото, самата музика е евтина. По начало е създадена да весели хората, които нямат достатъчно капацитет да разберат нещо повече. Първосигнално е, не стимулира нищо, освен, при някои хора ищаха за сексуален контакт (при вида на напомпаните чалгарки), а при други (като мен) - желанието да повърна. Кефят й се малките деца, щото обичат да чуват "лоши" думички, а на много хора (нискоинтелигентни) им капе мед на сърцето като слушат за циците на кака пена, примерно. В чужбина ни се смеят заради масовата чалгаризация, къде открито, къде не толкова. Излагаме се, още повече, когато хората разберат какво се пее в текстовете. Жалко е. За мен човек може да харесва чалгата тогава, когато целта в живота му е да се наяде, напие и наебе. И да, за мен музиката, която човек слуша, до голяма степен определя и характера му. Не познавам много интелигентни чалгари![]()
поздрав за щруди, че е фен
![]()
Най-обичам като някой каже че слуша и поп-фолк.
Макар че между “чалга” <–> “поп-фолк”, “цигани“ <–> “роми”, “запек” <–> “coprostasis” разликата е, че второто сравнително е така извъртяно, за да изглежда по-… интелигентно.
Ако не задълбавам с размислите, бих казала: “Бе, нямам против чалгата, въпрос на избор е”. Все пак, макар и малко, има добри стари песни.
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥
Кой познава интелигентни чалгари? Никой умен човек няма да тръгне да слуша това жалко извинение за музика...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Много повече ме дразни циганизацията в това да пиеш напитка от пластмасова чашка (ОСОБЕНО пък алкохол), да ядеш руска салата или снежанка от пластмасова чинийка, с пластмасова виличка за еднократна употреба по купони. Ето това са 'чалгари по душа', които го правят не само на чалга, но и на метъл и на всичко друго, което се слуша в ст град да речем... или пък където и да било.
Гледката: момче, въртящо кючеци ... еха, красоота : )) Не, мерси.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
поздрав с една наистина хубава БЪЛГАРСКА песен
![]()
поздрав за Mary_Jane_69 и адаша
![]()
Я ми кажете честно...
Като седнете на маса, какво слушате?
Като решите да се веселите с приятели, какво слушате?
В дискотека като отидете, къде става най-лудият купон?
Чалгата означава купон, не може да отречете, че купонът ни е в кръвта и просто музиката ни "събужда" това настроение с лесните за възприемане текстове и "танцувалните" ритми. Тези, които се бунтуват срещу тази музика рано или късно ще усетят (или са усетили вече), че това е вътре в тях и до една степен им харесва, но поради една или друга причина не се харесва. Замислете се.![]()
Първоначално написано от deFakto
Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah